Un bulevard întreg pentru joacă și telegondolă gratis spre Pasul Vulcan, cadou pentru copiii din Vulcan pe 1 Iunie

Home Stiri la zi Un bulevard întreg pentru joacă și telegondolă gratis spre Pasul Vulcan, cadou pentru copiii din Vulcan pe 1 Iunie
Un bulevard întreg pentru joacă și telegondolă gratis spre Pasul Vulcan, cadou pentru copiii din Vulcan pe 1 Iunie

Ziua Internațională a Copiilor va fi sărbătorită și la Vulcan, acolo unde autoritățile publice locale au decis ca, preț de o zi, copiii să aibă parte de toate condițiile necesare pentru joacă în aer liber, pentru distracție și pentru spectacol.

Primarul municipiului Vulcan, Cristian Merișanu spune că, pe data de 1 Iunie 2021, bulevardul Mihai Viteazu va fi închis, pe porțiunea cuprinsă între sensurile giratorii de la Piață și Unic, acesta fiind pus astfel la dispoziție, în deplină siguranță, copiilor. ”Ziua copiilor trebuie să fie cea mai importantă pentru noi. Să ne bucurăm de ei, să le dea Dumnezeu sănătate și fericire! Vă aștept pe bulevard să sărbătorim împreună. La mulți ani frumoși dragi copii!”, a declarat primarul Cristian Merișanu.

În zona centrală a Vulcanului, pe data de 1 Iunie, copiii vor avea la dispoziție mașinuțe de închiriat și tobogane, dar sunt așteptați și la o plimbare cui bicicleta, trotineta sau rolele. În plus, iubitorii de desene animate vor putea viziona, pe 1 Iunie, la Cinematograful ”Luceafărul”, de la ora 10,00 un maraton cu filme de desene animate. De asemenea, de la ora 16,00 în zona Primăriei, actorii teatrului din Petroșani vor prezenta spectacolul cu piesa ”Capra cu trei iezi”, după frumoasa poveste scrisă de cel mai iubit scriitor de literatură pentru copii, Ion Creangă.

Tot pe 1 Iunie, potrivit unei decizii adoptate de conducerea executivă a Primăriei municipiului Vulcan, telegondola de acces spre zona turistică de la Pasul Vîlcan va funcționa gratuit, în intervalul orar 10-14, pentru toți cei care doresc să urce la munte, fie ei copii sau adulți.