Noi aparate de joacă pentru copii în parcurile din Lupeni

Home Administrație Noi aparate de joacă pentru copii în parcurile din Lupeni
Noi aparate de joacă pentru copii în parcurile din Lupeni

Pentru că bucuria copiilor este, așa cum recunoaște chiar primarul Lucian Resmeriță, prioritară pentru edilii din Lupeni, dar și pentru că dorința copiilor de a reveni în parcurile de joacă și de distracție, după un an marcat de restricții, este foarte mare, reprezentanții autorităților locale de la Lupeni au început, în aceste zile, o amplă acțiune de modernizare a locurilor de joacă pentru copii.

După cum informează primarul Lucian Resmeriță, în mai multe parcuri din localitate, au fost montate noi instalații și aparate de joacă, conforme standardelor de siguranță în domeniu. ”Montăm mobilier nou și instalații de joacă pentru copii în Parcul din Cartierul Ștefan, în Parcul de la Bucura, și modernizăm toate locurile de joacă pentru copii, în cadrul unei campanii care se derulează în această perioadă, cu finanțare de la bugetul local al municipiului Lupeni. Bucuria copiilor este prioritară pentru noi și acționăm exact așa cum se așteaptă copiii. Pentru că noi credem că Ziua Copilului este în fiecare zi !”, spune Lucian Resmeriță, primarul municipiului Lupeni.

În plus, în parcul de la CAP, unul dintre locurile publice favorite pentru copii, părinți și bunici, autoritățile locale de la Lupeni pregătesc și pentru anul acesta, sub cupola centrală a parcului, o frumoasă surpriză pentru toată lumea. Astfel, dacă anul trecut, aici a fost instalat un inedit ”acoperiș” de umbrele (pe timp de vară), respectiv o ”perdea” de lumini multicolore (pe timp de iarnă), pentru vara acestui an, cupola parcului va fi împodobită cu sute de mingiuțe colorate care vor da o imagine cu totul și cu totul deosebită acestui loc. Montarea acestora a început deja în aceste zile, iar în cel mai scurt timp, parcul CAP va fi pregătit să-și primească oaspeții pentru o nouă vară intensă, plină de antren și distracție.