Prima bursă a locurilor de muncă postpandemie din județul Hunedoara

Home Economie Prima bursă a locurilor de muncă postpandemie din județul Hunedoara
Prima bursă a locurilor de muncă postpandemie din județul Hunedoara

Vineri, 11 iunie, pe platoul din Piața Unirii din municipiul Deva, între orele 11:00 și 13:00, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Hunedoara în colaborare cu Instituția Prefectului județului Hunedoara va organiza „Bursa locurilor de muncă”.

Evenimentul se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă sau a celor care doresc să se reorienteze profesional spre ocupații cu posibilități de menținere a raportului de muncă pe termen mediu și lung.

„Obiectivul principal al Bursei Locurilor de Muncă îl constituie creșterea gradului de ocupare, prin corelarea cererii cu oferta de locuri de muncă, existând posibilitatea interacțiunii directe dintre angajator și solicitantul locului de muncă”– precizează directorul executiv al AJOFM, Georgeta Tomuța.

Agenţii economici care dispun de locuri de muncă vacante și sunt interesați să participe la acest eveniment, pot depune oferte de locuri de muncă vacante până în data de 10 iunie 2021 la A.J.O.F.M. Hunedoara, Deva, Piaţa Unirii, nr. 2, tel. 0254.216.151.