Șefa de promoție de la ”Leonida”, Ioana Mirabela Epure – laureat al Premiului ”Margareta Dima”

Home Educație Șefa de promoție de la ”Leonida”, Ioana Mirabela Epure – laureat al Premiului ”Margareta Dima”
Șefa de promoție de la ”Leonida”, Ioana Mirabela Epure – laureat al Premiului ”Margareta Dima”

Sunt deja câțiva ani buni de când Asociația Information & Quality Education din Valea Jiului, condusă de Laura Lupu Dima, fiica remarcabililor profesori Margareta și Nicolae Dima, și-a asumat misiunea de a premia șeful de promoție al Liceului Tehnologic ”Dimitrie Leonida” din Petroșani. În acest scop, sub egida acestei asociații a fost instituit Premiul ”Margareta Dima” în memoria celei care a fost un dascăl de excepție al acestei școli, dar și un apreciat inspector școlar din Valea Jiului.

Grație acestui gest, menit să încurajeze tinerii din Petroșani în activitatea lor educațională, cel mai bun elev al Liceului Tehnologic ”Dimitrie Leonida” este recompensat, anual, la absolvirea clasei a XII-a, cu un laptop performant.

Așa s-a întâmplat și anul acesta, când ceremonia de absolvire a liceului de către elevii clasei a XII-a de la această unitate de învățământ din Petroșani a fost dublată de festivitatea de înmânare a Premiului ”Margareta Dima” șefului de promoție al generației 2021. Acest premiu i-a revenit absolventei Ioana Mirabela Epure, în semn de recunoaștere a rezultatelor deosebite pe care aceasta le-a obținut pe tot parcursul anilor de studiu în cadrul Liceului Tehnologic ”Dimitrie Leonida” din Petroșani.

Premiul special i-a fost înmânat șefei de promoție de la ”Leonida” de către directorul unității de învățământ, prof. Mihaela Marița. ”Este o mare bucurie pentru noi că avem această oportunitate de a premia an de an șeful de promoție al liceului nostru cu un astfel de premiu, menit să recompenseze activitatea celor 4 ani de studii liceale. Mulțumim Asociației Information & Quality Education, familiei Laura și Lucian Lupu-Dima pentru Premiul „Margareta Dima”, oferit și anul acesta sub forma unui laptop, șefei de promoție 2020-2021. Felicitări, Ioana Mirabela Epure și mult succes în continuare!”, a declarat Mihaela Marița, directorul CTDL Petroșani.