Restricții de trafic, în 23-25 iunie, pe un tronson de pe strada Republicii din Petrila

Home Stiri la zi Restricții de trafic, în 23-25 iunie, pe un tronson de pe strada Republicii din Petrila
Restricții de trafic, în 23-25 iunie, pe un tronson de pe strada Republicii din Petrila

Potrivit unei informări primite din partea Biroului de presă al companiei de apă din Valea Jiului, în perioada 23-25 iunie 2021 va restricționa circulația rutieră în orașul Petrila, pe strada Republicii, între intersecția cu str. Dacilor – bl. 55. Măsura este necesară deoarece se va executa o subtraversare și cuplarea la conducta nouă de apă, pe acest tronson din cadrul proiectului ”Modernizarea infrastructurii de apă și apă uzată în județul Hunedoara (Valea Jiului) – 2014-2020” – pentru  contractul de lucrări ” VJ-CL-04 Reabilitarea rețelelor de apă și canalizare Petrila ”.

Reprezentanții Apa Serv Valea Jiului menționează că pentru lucrările din cadrul proiectului există, avize, aprobări necesare execuției, inclusiv Management de trafic aprobat de Poliția Petrila.

Apa Serv Valea Jiului își cere scuze abonaților din zonele afectate de aceste lucrări, pentru disconfortul cauzat și informează că aceste investiții vor avea drept rezultat îmbunătățirea calității serviciilor oferite beneficiarilor.