Ambasadori din cinci țări asiatice, în vizită, în județul Hunedoara

Home Stiri la zi Ambasadori din cinci țări asiatice, în vizită, în județul Hunedoara
Ambasadori din cinci țări asiatice, în vizită, în județul Hunedoara

În perioada 24-26 iunie 2021, județul Hunedoara va fi gazda unei delegații de rang înalt din care fac parte cinci ambasadori din țări de pe continentul asiatic. Astfel, la invitația conducerii Consiliului Județean Hunedoara vor fi oaspeții județului nostru:

  • Excelența Sa Domnul Muhhamad Amhar AZETH – Ambasadorul Republicii Indonezia
  • Excelența Sa Domnul Dang Tran PHONG – Ambasadorul Republicii Socialiste Vietnam
  • Excelența Sa Domnul Zafar IQBAL – Ambasadorul Republicii Islamice Pakistan
  • Excelența Sa Domnul Daud ALI – Ambasadorul Republicii Populare Bangladesh
  • Excelența Sa Domnul Annamammet ANNAYEV – Ambasadorul Republicii Turkmenistan

Înalții oaspeți, prezenți în județul nostru cu ocazia Zilei Universale a Iei, vor avea o agendă încărcată care va cuprinde întâlniri cu conducerea Consiliului Județean Hunedoara, discuții cu oamenii de afaceri legate de oportunitățile de investiții din județ, în principal în sectoarele turism și agricultură, precum și deplasări la obiective istorice și culturale. În cele trei zile de ședere, delegația va vizita Sarmizegetusa Regia, Giardini di Zoe din comuna Hărău, Centrul Olimpic de Gimnastică de la Deva, muzeele din Brad (Muzeul Aurului și Muzeul de Istorie Locală și Etnografie), Vața (Casa Iei), Băița (Muzeul Textilelor și Casele tradiționale) și Castelul Corvinilor.

Cei cinci ambasadori acreditați în România fac parte din primul grup de diplomați de rang înalt care vor vizita județul Hunedoara în perioada următoare.