Consiliul județean Hunedoara / Anunţ public privind decizia de emitere a deciziei etapei de încadrare

Home Anunțuri Consiliul județean Hunedoara / Anunţ public privind decizia de emitere a deciziei etapei de încadrare
Consiliul județean Hunedoara / Anunţ public privind decizia de emitere a deciziei etapei de încadrare

CONSILIUL JUDEŢEAN HUNEDOARA anunţă publicul interesat asupra luării  deciziei etapei de incadrare de către APM Hunedoara în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul ,, Închiderea ecologică a depozitului neconform de deşeuri din municipiul Vulcan, judeţul Hunedoara  ,   situat în  Municipiul Vulcan, str. Căprioara, fn,   jud. Hunedoara.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi  consultate la sediul APM Hunedoara din Deva, str. Aurel Vlaicu, nr.25 în zilele de luni-joi între orele 8-16.30 şi vineri intre orele 8-14., precum şi la următoarea adresă de internet –http://apmhd.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a APM Hunedoara .

Publicul interesat poate depune propuneri în ceea ce priveşte conţinutul raportului privind impactul asupra mediului la sediul APM Hunedoara , în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a APM Hunedoara.