Vulcanul pune un bulevard întreg la dispoziția copiilor

Home Stiri la zi Vulcanul pune un bulevard întreg la dispoziția copiilor
Vulcanul pune un bulevard întreg la dispoziția copiilor

Autoritățile publice locale din municipiul Vulcan își propun să realizeze un experiment inedit, în dorința de a oferi copiilor din localitate oportunități suplimentare pentru timpul liber.

Astfel, începând de astăzi, 26 iunie 2021 începând cu ora 18:00 și până duminică 27 iunie 2021 ora 22:00, Bulevardul Mihai Viteazu din centrul municipiul Vulcan va fi închis circulației rutiere, pentru toate tipurile de autovehicule.

Măsura vine la inițiativa primarului Cristian Merișanu care apreciază că dorește să ofere copiilor din Vulcan posibilitatea de a face mișcare în aer liber. ”Începe vacanța și vreau să dăm posibilitatea copiilor să facă mișcare. De aceea, în mod experimental, în acest week-end, închidem circulația rutieră pe Bulevardul Mihai Viteazu și punem acest tronson de drum la dispoziția copiilor. Vă aștept dragi copii cu role, trotinete, biciclete, cărucioare ( împinși de părinți ) sau chiar la o plimbare prin centrul Vulcanului. La final, vom trage concluzii împreună, dacă este o idee bună și pentru viitor, pe perioada vacanței de vară”, a declarat primarul Cristian Merișanu.

În perioada în care Bulevardul Mihai Viteazu va fi închis, circulația rutieră va fi dirijată pe strada Nicolae Titulescu din Centrul vechi, respectiv prin cartierul Cocoșvar. În cazul în care măsura se va dovedi utilă, atunci edilii din Vulcan iau în calcul permanentizarea acesteia, în zilele de week-end, pe toată durata vacanței de vară a copiilor.