Asfalt pe strada Jandarmeriei de la Câmpu lui Neag

Home Administrație Asfalt pe strada Jandarmeriei de la Câmpu lui Neag
Asfalt pe strada Jandarmeriei de la Câmpu lui Neag

Turnarea unui prim covor de asfalt pe o serie de drumuri vicinale din zona rurală a orașului Uricani constituie una din principalele acțiuni pe care le desfășoară administrația publică locală de la Uricani. Încă din anii precedenți, Primăria orașului Uricani a reușit să acceseze fonduri guvernamentale, disponibile în Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL) pentru o serie de drumuri vicinale, de pământ, care sunt astfel modernizate și aduse la nivelul civilizației urbane.

Mai multe astfel de drumuri au fost deja asfaltate, în Uricani dar și în localitățile componente Valea de Brazi și Câmpu lui Neag. În aceste zile, o altă stradă de acest fel a fost asfaltată pentru dată. Este vorba despre strada Jandarmeriei de la Câmpu lui Neag, o porțiune de drum vicinal, care face legătura din DN 66A către fosta Cabană a minei Câmpu lui Neag, acolo unde se află în prezent sediul Jandarmeriei Montane din Uricani, care asigură servicii specifice pentru zona Munților Oslea și Retezat din arealul administrat de municipalitatea de la Uricani.

”Am asfaltat în aceste zile strada Jandarmeriei de la Uricani, o altă stradă pe care am reușit să turnăm primul strat de asfalt, pe programul prin care am reușit să accesăm fonduri pentru drumurile vicinale. Aici au fost construite și rigole pe marginea drumului. Împreună cu echipa de proiecte de la Primăria orașului Uricani avem întocmite și alte proiecte similare, pe care le vom depune pentru finanțare, pentru că așa cum am mai spus, îmi doresc ca în perioada în care voi fi primar al orașului Uricani, să fac în așa fel încât pe toate drumurile publice din orașul nostru și din localitățile componente, să ajungă asfaltul și iluminatul public, pe care le consider minime condiții de confort urban pentru cetățeni”, a declarat Dănuț Buhăescu, primarul orașului Uricani.