Expoziție de ”Fantezie și culoare” la galeria de artă ”Iosif Tellmann” din Lupeni

Home Cultură Expoziție de ”Fantezie și culoare” la galeria de artă ”Iosif Tellmann” din Lupeni
Expoziție de ”Fantezie și culoare” la galeria de artă ”Iosif Tellmann” din Lupeni

Simezele Galeriei de Artã ,,Iosif Tellmann’’’din Lupeni găzduiesc, în această perioadă, expoziţia intitulată ”Fantezie şi culoare.” Aceasta cuprinde un număr de peste 90 de lucrări, constând în colaje şi picturi, realizate de elevii din clasele primare de la Şcoala Gimnazială Nr 2 din municipiul Lupeni.

Temele abordate sunt foarte variate, peisaje, flori, pomi, animale, peşti, insecte, elemente de geografie, personaje de desene animate.

”Cu toate că a fost un an dificil pentru elevi, aceştia au reuşit să aducă în atenția publicului iubitor de artă plastică o lume fantastică şi o pată de culoare în spațiul expozițional al galeriei de artă din municipiul Lupeni”, a declarat prof. Simonel Bucur, preşedintele Asociaţiei Culturale ”Iosif Tellmann.”

Desigur, talentul și efortul realizatorilor acestor frumoase lucrări dar și colectivul de cadre didactice implicate în organizarea expoziţiei ”Fantezie și culoare”, respectiv profesorii Zina Albulescu, Georgeta Macarie, Camelia Ştefănescu și Ancuţa Topac, merită aprecieri și felicitări.

Expoziţia poate fi vizitată de public, de-a lungul lunii iulie, în zilele de marţi până sâmbătă, între orele 7,30-15,30 la Galeria de artă ”Iosif Tellmann” din cartierul Bărbăteni al municipiului Lupeni.

Antoneta DUBAN