Luna Fest, festivalul ce dă tonul distracției, în august 2021, la Lupeni

Home Cultură Luna Fest, festivalul ce dă tonul distracției, în august 2021, la Lupeni
Luna Fest, festivalul ce dă tonul distracției, în august 2021, la Lupeni

Un nou festival artistic va avea loc în județul Hunedoara, mai precis în Valea Jiului, la Lupeni, intr-una dintre cele mai frumoase zone de turism montan din România.

Festivalul de muzică electronică Luna Fest este programat să se desfășoare în perioada de 21-22 august 2021, în municipiul Lupeni, odată cu mult așteptatul eveniment astronomic numit “Luna albastră”. Evenimentul va fi animat de DJ cu nume sonore în industria de muzică electronică precum Pascal Junior, Paul Damixie, Arias și mulți alții. Tot în cadrul festivalului va fi amenajata o zonă VIP (pentru cei cu bilete speciale), o zonă de street-food, o zonă de relaxare, un parc de distracții și mai multe zone de activități diverse, cu corturi de promo pentru produse și servicii ale companiilor partenere.

Luna Fest este organizat de aceeași echipă care avea în plan și organizarea mega-festivalului „Arrival Festival”, eveniment care, din păcate, a fost reprogramat pentru vara anului 2022 din motive legate de restricțiile impuse de pandemia Covid-19.

“După cum am promis, chiar dacă a trebuit să amânăm pentru  2022 Arrival Festival, Valea Jiului se va bucura în vara anului 2021 de un festival, chiar dacă e unul de mici dimensiuni. Festivalul va avea parte de doua zile pline de muzica bună mixată de DJ cu renume dar și alte activități atractive la care vă invitam să luați parte”, a declarat Andrei Popa, directorul festivalului.

Biletele sunt disponibile pe www.iabilet.ro și în rețelele partenere dar și pe site-ul oficial Luna Festival. Rezervați din timp pentru a vă asigura participare la Luna Fest. Locurile sunt limitate.