Rețea de internet și televiziune prin cablu în stațiunea Parâng

Home Economie Rețea de internet și televiziune prin cablu în stațiunea Parâng
Rețea de internet și televiziune prin cablu în stațiunea Parâng

Stațiunea Parâng va beneficia de servicii de internet și televiziune, după ce Primăria Municipiului Petroșani a decis să încheie un contract de colaborare pentru serviciile de mentenanță a rețelei de fibră optică cu o firmă privată, ca urmare a unei cereri înaintate de societatea în cauză privind asigurarea a două fire de fibră optică din cea existentă pe traseul TS3, în vederea introducerii serviciilor de internet și televiziune în stațiunea Parâng.

Compania de distribuție în cauză va asigura configurarea rețelei de distribuție, inclusiv mentenanța rețelei de fibră optică de pe traseul telescaunului TS3, cu titlu gratuit.

Consiliul Local a aprobat solicitarea, precum și încheierea contractului de colaborare între U.A.T. Municipiul Petroșani, prin Direcția de Administrare a Domeniului Public și Privat, și societatea în cauză. Lucrările de extindere a fibrei optice în Parâng și de configurare a rețelei de internet și televiziune vor începe în cel mai scurt timp astfel încât până la începerea sezonului de iarnă, Parângul să fie conectat la TV Cablu și Internet de mare viteză.