S-a stins Gheorghe Suciu, fost primar al orașului Uricani

Home Stiri la zi S-a stins Gheorghe Suciu, fost primar al orașului Uricani
S-a stins Gheorghe Suciu, fost primar al orașului Uricani

Ziua de luni, 5 iulie 2021 aduce o veste tristă pentru comunitatea din Uricani, odată cu anunțul că Gheorghe Suciu, fost primar al orașului Uricani, a trecut în neființă. Nimic nu prevestea un astfel de deznodământ pentru fostul edil, acesta fiind un om activ. Din păcate, în cursul dimineții, acesta fost găsit în casă, fără suflare, cel mai probabil fiind victima unui atac cardiac.

Gheorghe Suciu a condus orașul Uricani, ca primar, în perioada 1996-2004, după ce, în perioada 1995-1996 a ocupat funcția de viceprimar al orașului Uricani. În toată această perioadă a condus și filiala locală a PSD Uricani. După anul 2004 a renunțat la activitatea politică și și-a continuat activitatea în mediul privat, fiind administrator al Pieței Cina din municipiul Lupeni.

Vestea trecerii fulgerătoare a acestuia în eternitate a fost primită cu tristețe în comunitatea locală de la Uricani. Primarul Dănuț Buhăescu a lucrat cu Gheorghe Suciu ani buni ca viceprimar și consilier local și, în ciuda competiției politice pe care a avut-o cu acesta, cei doi au avut o relație corectă, principială, amicală. ”Este o zi tristă pentru noi, cei din comunitatea orașului Uricani ca, de altfel și pentru toți cei ce l-au cunoscut. Primar al orașului Uricani în perioada 1996-2004, și viceprimar in perioada 1995-1996 domnul Gheorghe Suciu a fost un om care a ținut la comunitatea din Uricani. Acum, în aceste clipe grele de adâncă tristețe este foarte greu să găsim cele mai potrivite cuvinte, pentru că nimic nu mai poate mângâia sufletele familiei greu încercate. Să-i dea Dumnezeu odihnă veșnică, iar familiei și tuturor celor care l-au cunoscut mângâiere. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească ! Adio, domnule Gheorghe Suciu, fie-vă memoria binecuvântată iar Bunul Dumnezeu să vă aibă în pază şi să vă dăruiască pacea veşnică !”, spune Dănuț Buhăescu.

Dumnezeu să-l odihnească !