Senatorul Cristian Resmeriță a fost numit președinte interimar al Organizației PSD Vulcan

Home Politică Senatorul Cristian Resmeriță a fost numit președinte interimar al Organizației PSD Vulcan
Senatorul Cristian Resmeriță a fost numit președinte interimar al Organizației PSD Vulcan

Președintele executiv al Organizației județene a PSD Hunedoara, senatorul Cristian Resmeriță îndeplinește, începând de miercuri, 14 iulie 2021, și calitatea de președinte interimar al Organizației PSD din municipiul Vulcan.

Decizia a fost luată, zilele trecute, în cadrul Biroului Permanent Județean al PSD Hunedoara, după ce perioada de interimat la conducerea acestei filiale a consilierului local Pompiliu Barbu a expirat. După cum se știe, acesta preluase calitatea de președinte interimar al PSD Vulcan, în repetate rânduri, de la Gheorghe Ile, atât în perioada problemelor medicale ale acestuia, cât și după decesul fostului primar.

Senatorul Cristian Resmeriță apreciază că Organizația PSD din municipiul Vulcan trebuie să-și regăsească ritmul și să redevină una esențială în viața politică a acestei localități, a Văii Jiului și a județului Hunedoara, în general. ”În urmă cu câteva zile președintele PSD Hunedoara, domnul Nistor Laurențiu și colegii din Biroul Permanent Județean mi-au făcut propunerea de a asigura un interimat la conducerea Organizației PSD Vulcan. Am acceptat această responsabilitate politică și, în perioada în care voi asigura această poziție, voi face în așa fel încât PSD Vulcan să funcționeze ca o familie. Deja am discutat cu doamna Malvine Socaci, viceprimar al municipiului Vulcan dar și cu domnul Pompiliu Barbu, cel care a asigurat funcționarea organizației în această perioadă și împreună am decis pașii următori pe care-i avem de făcut”, a declarat senatorul Cristian Resmeriță.

În opinia consilierului local Pompiliu Barbu, fost președinte interimar al PSD Vulcan în ultimul an, prezența senatorului Cristian Resmeriță alături de echipa social-democraților de la Vulcan este una normală și de bun augur. ”Domnul senator Resmeriță a fost alături de noi mereu, comportându-se de altfel ca un membru activ al PSD Vulcan. Faptul că a fost desemnat acum de conducerea județeană a PSD Hunedoara, să coordoneze activitatea Organizației de la Vulcan este una benefică, dumnealui având experiența necesară acumulată în atâtea și atâtea alegeri câștigate”, a declarat Pompiliu Barbu.

Și viceprimarul municipiului Vulcan, prof. Malvine Socaci este de părere că desemnarea senatorului Cristian Resmeriță la conducerea acestei organizații politice, este una inspirată și extrem de utilă. ”Domnul senator Cristian Resmeriță a fost mereu alături de noi și de populația din Valea Jiului, iar prezența dânsului la conducerea organizației noastre poate doar să ne bucure”, a declarat Malvine Socaci, viceprimarul municipiului Vulcan.

Senatorul PSD Cristian Resmeriță este, după cum se știe, și președintele celei mai puternice organizații politice locale din județul Hunedoara, Organizația PSD Lupeni.