Noi lucrări de asfaltare în municipiul Lupeni

Home Administrație Noi lucrări de asfaltare în municipiul Lupeni
Noi lucrări de asfaltare în municipiul Lupeni

Asfaltul a devenit o realitate a confortului rutier și pietonal în tot mai multe zone ale municipiului Lupeni, iar ambiția tânărului primar Lucian Resmeriță este aceea ca, în cel mai scurt timp posibil, întreaga infrastructură de acest fel de pe raza localității să fie modernizată la parametri corespunzători. De altfel, Primăria municipiului Lupeni are conturată și o strategie în baza căreia se acționează pentru reabilitarea și modernizarea drumurilor și străzilor, în funcție de disponibilitățile bugetare ale administrației.

În aceste zile, la Lupeni au început o serie de noi lucrări de asfaltare a unor căi rutiere, vizate fiind străzile: Straja, Ardealului, Plevnei, Sadoveanu și legătura dintre Calea Brăii și Piața Cina. ”Sunt o serie de străzi pe care trebuie să le asfaltăm și am început deja aceste lucrări. Avem în vedere și alte investiții similare, pe care le vom derula pe diverse programe de investiții publice. Cert este că, pentru mine, ca primar, confortul cetățenilor și siguranța circulației sunt chestiuni importante și facem ceea ce trebuie pentru a răspunde cerințelor și așteptărilor pe care le au cetățenii de la administrația publică locală”, a declarat primarul Lucian Resmeriță.

Acesta a mai precizat că, tot în programul de asfaltări care a demarat în acest zile, se află și lucrările de modernizare a unor noi spații de parcare pentru autoturisme. Acestea sunt deja configurate și vor fi asfaltate, spre exemplu, în centrul municipiului Lupeni, în zona Ocolului silvic, a magazinului comercial Lidl sau pe Aleea Liliacului.

Totodată, primarul municipiului Lupeni dă asigurări că în zonele în care infrastructura rutieră și pietonală este afectată în prezent de lucrările de reabilitare ale rețelelor publice de apă și canalizare, constructorul are obligația de a readuce la starea inițială căile rutiere și pietonale afectate, iar autoritățile locale vor veghea ca acest lucru să se și întâmple în mod corespunzător.