Acțiune de ecologizare derulată de SIGD Hunedoara în Țara Zarandului

Home Stiri la zi Acțiune de ecologizare derulată de SIGD Hunedoara în Țara Zarandului
Acțiune de ecologizare derulată de SIGD Hunedoara în Țara Zarandului

O nouă acțiune de voluntariat se va desfășura sâmbătă, 24 iulie 2021 în județul Hunedoara, sub genericul: ”Ne pasă de Țara Zarandului”.

Evenimentul este organizat de Asociația ”Alături de Tineri”, cu susținerea autorităților locale, a Asociației de Dezvoltare Intracomunitară SIGD HUNEDOARA, precum și a companiilor de salubritate BRAI CĂTĂ și SUPERCOM, care gestionează serviciile publice de colectare și management al deșeurilor în județul Hunedoara.

Organizatorii invită toate persoanele interesate, cu mic, cu mare, la acțiunea de colectare a deșeurilor abandonate pe domeniul public din municipiul Brad, (sâmbătă, 24 iulie 2021, ora 10:00), respectiv din comuna Bucureșci (sâmbătă, 24 iulie 2021, ora 13:00) la această activitate de voluntariat și spirit civic.

”Județul Hunedoara este al nostru și este al urmașilor, urmașilor noștri! Haideți să luăm atitudine pentru un viitor firesc, dar și pentru revenire la normalitate! Vă așteptăm! Trăiește curat, colectează separat!”, se arată în comunicatul de mobilizare al Asociației ”Alături de Tineri”.