Compact și Petrică Mâțu Stoian, ”capi de afiș” la Zilele Municipiului Petroșani

Home Cultură Compact și Petrică Mâțu Stoian, ”capi de afiș” la Zilele Municipiului Petroșani
Compact și Petrică Mâțu Stoian, ”capi de afiș” la Zilele Municipiului Petroșani

La Petroșani, începând de vineri, 30 iulie 2021 și până duminică, 1 august 2021 se desfășoare o nouă ediție a ”Zilelor municipiului”. Evenimentul a fost reluat după un an în care, din pricina pandemiei, nu s-a mai putut desfășura.

Anul acesta, Zilele municipiului Petroșani sunt organizate de o firmă privată, condusă de cunoscutul jurnalist TV Ionuț Drăgotesc, iar întregul eveniment se va desfășura în Piața Victoriei din zona de nord a municipiului.

În cadrul acestui eveniment vor avea loc o serie de concerte artistice susținute de tineri talentați din regiune, dar și nume cunoscute ale scenei artistice din țara noastră. Seara de vineri, 30 iulie, este dedicată folclorului, iar cap de afiș al spectacolului este apreciatul solist Petrică Mâțu Stoian. În concertul folcloric vor mai evolua, printre alții, și Ciprian Roman, Petrică de la Jina sau Andrei Calotă de la Uricani.

Sâmbătă, 31 iulie, pe scena Zilelor municipiului Petroșani va avea loc un concert Compact, iar în concert vor mai evolua Diana Delis, Sonny Flame ș.a.

Spectacolele artistice încep la ora 19,00.