Emanoel Andronache (AUR Petrila): ”Demisia din partid a deputatei Ana Maria Gavrilă se datorează tinereții și lipsei de experiență politică”

Home Politică Emanoel Andronache (AUR Petrila): ”Demisia din partid a deputatei Ana Maria Gavrilă se datorează tinereții și lipsei de experiență politică”
Emanoel Andronache (AUR Petrila): ”Demisia din partid a deputatei Ana Maria Gavrilă se datorează tinereții și lipsei de experiență politică”

Plecarea din AUR a deputatului hunedorean Ana Maria Gavrilă este pusă de colegii de partid ai acesteia din județul Hunedoara pe seama imaturității politice și a lipsei de experiență.

Președintele AUR Petrila, Emanoel Andronache apreciază că acest lucru este relevat până și în motivele anunțate în presă de către fostul deputat al acestei formațiuni politice. ”Nu vreau să analizez motivele enunțate de fosta deputata AUR Hunedoara în presa județeană la momentul plecării din partid, pentru că oricum timpul va confirma sau infirma cele spuse de Ana Maria Gavrilă. Cert este că demisia din AUR a deputatei Ana Maria Gavrilă se înscrie în spectrul de greșeli datorate tinereții și lipsei de experiență politică”, spune Emanoel Andronache.

Acesta este de părere că, în condițiile plecării din partid a deputatului Ana Maria Gavrilă, membrilor organizației județene AUR Hunedoara le revine acum misiunea de a suplini golul lăsat de aceasta în activitatea formațiunii politice și, mai ales, în ceea ce privește sprijinul pentru alegătorii AUR. ”Va trebui să ne mobilizăm la nivel județean, pentru că AUR are datoria să suplinească pentru alegătorii săi hunedoreni golul lăsat de Ana Maria Gavrilă și să reintre de urgență într-o activitate politică eficientă. În acest scop, acțiunile de înființare a unor noi filiale AUR la nivelul comunelor hunedorene va fi prioritatea perioadei următoare, pe plan intern. În același timp, problemele ridicate de cetățenii din județul Hunedoara pentru Parlament, vor fi transmise de filiala județeană liderului AUR George Simion, pentru a fi gestionate, analizate și susținute de către parlamentarii AUR, în conformitate cu cerințele alegătorilor”, a mai arătat Emanoel Andronache, președintele AUR Petrila.