Supercom colectează în 11 august deșeurile voluminoase din zona rurală a comunei Baru

Home Stiri la zi Supercom colectează în 11 august deșeurile voluminoase din zona rurală a comunei Baru
Supercom colectează în 11 august deșeurile voluminoase din zona rurală a comunei Baru

Compania Supercom SA, care asigură serviciile de management al deșeurilor în Zona IV Valea Jiului a SGID Hunedoara, informează că în data de 11 august 2021 va derula o campanie de colectare a deșeurilor voluminoase în zonele rurale în care operează.

Potrivit reprezentanților companiei, spațiile în care se pot depozita deșeurile de acest tip, constând în mobilier, saltele, mochete, covoare, oglinzi de mari dimensiuni etc. sunt următoarele: Bau blocuri (zona bloc D), Baru – zona Pod CFR, Bărișor – zona Biserica Ortodoxă Baru, Petros, Muncel – zona Tunel CFR, Petros Valea Streiului – zona Pod saivan, Petros Broțoni – zona de vizavi de Hanul Boleștilor, Livadia – zona Pod râul Strei și Valea Lupului – zona Căminul cultural.

Deșeurile voluminoase vor fi colectate gratuit numai din punctele de depozitare menționate, acțiunea de ridicare urmând să se desfășoare în cursul zilei de 11 august 2021.

Supercom SA reamintește cetățenilor că deșeurile voluminoase sunt colectate gratuit numai o singură dată pe trimestru, în restul perioadelor colectarea acestora se poate face la cerere, contra cost, însă depozitarea deșeurilor de acest fel la punctele gospodărești în afara perioadei de desfășurare a campaniilor speciale e colectare, este strict interzisă.