Constantin Enceanu și Dorian Popa, capete de afiș la ”Nedeia Vulcăneană 2021”

Home Cultură Constantin Enceanu și Dorian Popa, capete de afiș la ”Nedeia Vulcăneană 2021”
Constantin Enceanu și Dorian Popa, capete de afiș la ”Nedeia Vulcăneană 2021”

După un an de repaos forțat, cauzat de pandemie și după o consultare publică derulată de primarul municipiului Vulcan pe acest subiect, în anul 2021 la Vulcan se va organiza o nouă ediție a manifestărilor cultural-artistice cuprinse sub genericul ”Nedeia Vulcăneană”.

Evenimentul este organizat de către Primăria și Consiliul local al municipiului Vulcan, în parteneriat cu producătorul Ionuț Drăgotesc și va aduce publicului vulcănean trei zile de muzică și distracție, în perioada 20-22 august 2021. Spectacolele vor avea loc în zilele de vineri, sâmbătă și duminică, cu începere de la ora 19,00 pe scena în aer liber care va fi amplasată pe Bulevardul Mihai Viteazu, în zona cinematografului. Potrivit primarului Cristian Merișanu, evenimentul se anunță de pe acum a fi unul de excepție care promite să ne repună zâmbetul pe buze, să ne redea voia bună și pofta de distracție. ”Am adus o seamă de artiști apreciați de publicul din întreaga țară și vom avea o zi specială dedicată promovării talentelor noastre locale. Sunt convins că nu toți veți fi mulțumiți de alegerea noastră cu privire la artiști, însă consider că important este să ne bucurăm împreună de ieșirea din pandemie, să petrecem câteva zile alături de cei dragi. Și, mai ales, să rămânem oameni !” a declarat primarul Cristian Merișanu.

Pe scena ediției din acest an a ”Nedeii vulcănene” vor fi prezenți, vineri, 20 august, într-o seară dedicată folclorului românesc, Constantin Enceanu, teodora Filip, Leo Cosma și formația “Virtuosii Văii Jiului”, într-un spectacol 100% live. Sâmbătă, în spectacolul de gală, pe scenă vor urca Zanni, Adda, dar mai ales Dorian Popa, într-un show incendiar care se va încheia cu un foc de artificii. Iar ziua de duminică este dedicată exclusiv artiștilor talentați ai Vulcanului și ai Văii Jiului, care vor avea ocazia să urce pe scenă și să culeagă aplauzele vulcănenilor.

Spectacolele Nedeii Vulcănene vor avea loc în aer liber, iar accesul publicului este gratuit și binevenit pe toată perioada desfășurării evenimentului.