Dinosaur World Transylvania se deschide oficial pe 28 august

Cel mai mare parc de aventură și distracție din județul Hunedoara, Dinosaur World Transylvania își deschide oficial porțile pentru vizitatori în data de 28 August 2021, începând cu ora 09:00.

Acestea este considerat de către investitorii privați care au amenajat în comuna Sântăcărie Orlea de lângă Hațeg, destinația ideală pentru a petrece un timp de libertate și distracție în contact cu natura, la poalele munților Retezat. ”Oaspeții noștri se vor putea bucura nu doar de un peisaj extraordinar, ci și de dinozauri grandioși, de ineditul unei ferme de animale cu BIZONI americani, măgari, cerbi lopătari și de răsfăț culinar cu delicatese din produse locale, proaspete și gustoase, preparate după rețete tradiționale”, se arară în comunicatul de promovare al evenimentului.

În plus, marea deschidere a Dinosaur World Transylvania este însoțită și de un spectacol live în cadrul căreia vor urca pe scenă: Diana Selagea și formația, Magicianul Lorenzo-Cristian, Bibi și Antonio Pecan, Pepe and band, dar și o seamă de apreciați DJ din România.

În perimetrul noului parc de distracții și aventură din județul Hunedoara, vizitatorii pot avea următoarele activități: Jocuri și concursuri interactive pentru copii și familii, ateliere de pictură pe față, pictură pe ipsos, tombolă cu super premii, slacklining, plimbări cu bicicleta, călărit dinozauri și tauri, vizită la stâna de oi etc.

Prețul biletelor de intrare la Dinosaur World Transylvania este de 25 lei pentru adulți și 20 lei, pentru copiii cu vârsta între 3-15 ani. Copii sub 3 ani au acces GRATUIT. Biletele se achită la intrare în parc sau pot fi procurate on-line pe www.iabilet.ro