Seniorii comunității vulcănene, sărbătoriți de autoritățile municipale

Home Administrație Seniorii comunității vulcănene, sărbătoriți de autoritățile municipale
Seniorii comunității vulcănene, sărbătoriți de autoritățile municipale

Un capitol de o emoție aparte din programul ”Nedeii vulcănene” din acest an a fost cel în care peste 20 de familii din municipiul Vulcan, care au atins pragul unei jumătăți de secol împreună, au fost invitați de către Primăria și Consiliul local al municipiului Vulcan la o masă festivă, găzduită în ambianța elegantului complex turistic de la Cabana Căprișoara.

Aici, ”mirii de aur” au Vulcanului au fost sărbătoriți așa cum se cuvine de către administrația publică, iar alături le-au fost primarul Cristian Merișanu, viceprimarul Malvine Socaci, o parte a membrilor Consiliului local, dar și reprezentanți ai conducerii Primăriei.

În cadru festiv, primarul Cristian Merișanu le-a transmis sărbătoriților zilei, urările sale sincere și admirative față de performanța vieții lor de cuplu care, în opinia sa, trebuie să fie un exemplu pentru întreaga noastră comunitate. ”În ziua de astăzi este impresionant când asistăm la o asemenea performanță, de 50 de ani de căsnicie, așadar ne-am gândit să îi premiem pe cei care încă reușesc să se evidențieze în acest fel. Pe lângă buchetul de flori, diploma și cadoul, am încercat să le oferim o zi în care să se simtă bine, poate din nou tineri. Le doresc seniorilor noștri să se bucure încă ani mulți și fericiți de viață, cu sănătate și bucurii alături de cei dragi și să fie convinși că noi, cei mai tineri, suntem mândri de exemplul pe care ni-l și prin această frumoasă performanță a vieții lor de familie, dar și prin atitudinea lor civică. La mulți ani, tuturor !”, a declarat primarul Cristian Merișanu.

Pentru ”familiile de aur” ale Vulcanului, potrivit unei decizii adoptate de Consiliul local Vulcan au fost acordate diplome de fidelitate, pachete și simbolice premii în bani, iar primarul Cristian Merișanu a oferit, galant, doamnelor câte un frumos buchet de flori.