Lucrările de investiții publice continuă, în ritm alert, la Lupeni

Home Administrație Lucrările de investiții publice continuă, în ritm alert, la Lupeni
Lucrările de investiții publice continuă, în ritm alert, la Lupeni

Cu toate că, la final de august, au fost câteva zile în șir în care municipiul Lupeni sa transformat într-o capitală a distracției, grație unei serii întregi de evenimente culturale, artistice și sportive susținute de administrația publică locală, a crede că edilii orașului au ținut-o doar într-o veselie constituie indubitabil o mare eroare.

Asta deoarece, în tot acest timp, lucrările de investiții publice dar și cele edilitar-gospodărești sau administrative și-au continuat fluxul firesc. Spre exemplu, după cum ne informează primarul Lucian Resmeriță, programul de asfaltare a unor străzi, trotuare și parcări publice este în plină proces de execuție, în aceste zile fiind realizare lucrări specifice pe strada Tineretului, în zona blocurilor D1, D2, D3, D4 dar și pe strada Sadoveanu. Primarul municipiului Lupeni explică, de asemenea, că tot în aceste zile, continuă lucrările de amenajare a parcărilor în spatele Pieței Cina.

”Încercăm să facem tot ceea ce administrația publică locală are datoria să facă pentru cetățeni. Suntem zilnic în  teren, acolo unde avem în derulare mai multe programe de investiții, care vizează modernizarea infrastructurii publice de transport, a rețelelor de apă și canalizare, realizarea de noi parcări publice ș.a.m.d., dar și acolo unde realizăm o serie de lucrări de construcții, de la blocuri la Cinematograf, de la grădinițe și școli la spital etc. Mă bucur să-i pot informa pe cetățenii municipiului Lupeni, că toate aceste lucrări evoluează în graficul stabilit cu constructorii. În același timp, răspundem și nevoilor de socializare, prin organizarea și susținerea unor evenimente publice care, așa cum s-a demonstrat, se bucură de un real interes din partea cetățenilor, fie că vorbim despre competiții sportive sau despre spectacole și concerte cu caracter cultural-artistic”, spune primarul Lucian Resmeriță.

Acesta dă asigurări că îmbinarea acestor activități va constitui și în perioada următoare rețeta de succes a administrației locale pe care o conduce, dar și răspunsul prin fapte al Primăriei și Consiliului local Lupeni la solicitările și așteptările cetățenilor.