Laurențiu Nistor / Mesaj de Ziua Națională a României

Home Stiri la zi Laurențiu Nistor / Mesaj de Ziua Națională a României
Laurențiu Nistor / Mesaj de Ziua Națională a României

E ziua noastră și a țării în care ne-am născut!

Toți sub un singur nume, toți sub aceleași culori ale Drapelului Național , românii și-au croit drumul afirmării între națiunile lumii, România fiind astăzi un stat modern și respectat.

Reîntregirea de la 1918 este un dar pe care îl primim din generație în generație și pe care trebui să-l prețuim. Datoria fiecăruia dintre noi este să luptăm neobosit pentru Unitatea, Suveranitatea şi Independenţa României.

Istoria ne demonstrează că, în momentele dificile, românii nu și-au pierdut niciodată credința sau curajul. Ca și bravii noștri înaintași, prin faptele noastre, trebuie să facem tot ce stă în puterea și priceperea noastră pentru a ne ridica la nivelul sacrificiului lor. Să fim toleranți, să fim uniți și să fim solidari!

Ziua de 1 Decembrie este și o zi a bucuriei, a speranței, este ziua în care privim cu speranță spre viitor. Este ziua în care reînnoim angajamentul nostru de a lăsa urmașilor noștri o țară primitoare în care drepturile și libertățile să fie respectate cu sfințenie, iar grija pentru oameni să fie mai presus de orice.

La mulți ani, România!

La mulți ani, Români!

LAURENȚIU NISTOR
Președintele Consiliului județean Hunedoara
Președintele Organizației Județene PSD Hunedoara