Cenaclul ”Pas cu pas” de la Lupeni și-a deschis oficial stagiunea de spectacole pentru copii

Home Educație Cenaclul ”Pas cu pas” de la Lupeni și-a deschis oficial stagiunea de spectacole pentru copii
Cenaclul ”Pas cu pas” de la Lupeni și-a deschis oficial stagiunea de spectacole pentru copii

Cei mai frumoși și cei mai talentați copii din municipiul Lupeni au urcat sâmbătă, 20 octombrie pe scena Palatului Cultural din Lupeni, în cadrul unui spectacol-eveniment organizat de Cenaclul ”Pas cu pas” din localitate, sub bagheta Petronelei Baldovin.

Intitulat ”Miss și Mister Copilărie”, spectacolul, organizat în parteneriat cu Asociația Iosif Tellmann, Primăria și Consiliul local Lupeni, Clubul copiilor și elevilor, cărora le-au sbscris și o serie de sponsori locali, a deschis seria unor evenimentele culturale care vor avea loc în mod constant la Lupeni, cu participarea celor mai talentați dintre copiii acestui oraș (și nu numai !), în cadrul diverselor activități culturale pe care cenaclul lupenean condus de Petronela Baldovin le are în vedere pentru sezonul artistic 2017-2018.

Zeci de copii de la școlile de pe raza municipiului Lupeni care activează în cadrul cenaclului artistic coordonat de Petronela Baldovin au dat viață unui spectacol artistic de cea mai bună calitate, în fața unui public numeros, fascinat ca de fiecare dat de talentul artistic al unor mici, dar desăvârșiți artiști, precum Alexandra Suciu, Ștefan Tofan, Antonia Maria Petrea, Lexy Vlaicu și încă mulți, mulți alții.

”Sunt foarte mulțumită de prezența şi prestația artiştilor cenaclului „Pas cu pas”,artişti care indiferent de condițiile în care repetăm,au rezultate deosebite ! Felicitări, tuturor !”, a spus Petronela Baldovin.