Obiectivele turistice din județul Hunedoara vor fi promovate la Târgul de Turism al României

Home Reportaj Obiectivele turistice din județul Hunedoara vor fi promovate la Târgul de Turism al României
Obiectivele turistice din județul Hunedoara vor fi promovate la Târgul de Turism al României

În perioada 22-25 februarie 2018, în Complexul Expozițional Romexpo din București are loc ediția de primăvară a Târgului de Turism al României. Acesta se va desfășura în noile spații expoziționale pe care Romexpo le-a inaugurat în toamna anului 2017 – Pavilioanele B1 și B2, având o suprafață totală de 27.000 mp.

Județul Huneodara va participa și la ediția din acest an a Târgului de Turism al României, prin ADEH, iar județul nostru va avea un stand propriu închiriat de Consiliul județean Huneodara. Directorul ADEH, Radu Barb spune că mesajul prin care vor fi promovate obiectivele turistice ale județului nostru este “Milioane de ani de povești și legende”.

”Standul expozițional al județului Hunedoara va avea o suprafață de 73 de metri pătrați și va fi situat în Pavilionul B1, într-o poziție centrală, vizavi de standul Ministerului Turismului și de scena destinată prezentării programelor artistice. Standul va cuprinde, și de această dată, imagini sugestive a județului Hunedoara, desk-uri de prezentare a ofertei turistice, monitoare pe care vor rula filme de prezentare ale obiectivelor turistice și materiale care aduc în stand o parte din farmecul județului nostru. În stand vor fi prezenți reprezentanți ai principalelor obiective turistice din județ, agenți economici din domeniul turismului hunedorean, precum și delegați din partea GAL-urilor hunedorene”, spune Radu Barb.

Agenția de Dezvoltare Economico-Socială a județului Hunedoara, prin intermediul Serviciului Promovare și Dezvoltare Turism în județul Hunedoara, a pregătit pentru această ediție a târgului câteva mii de hărți interactive ale județului cu trimitere prin QR code la site-ul HunedoaraTurism, broșuri, pliante, replici ale kosonilor, materiale de promovare video și foto.

Turiștii și vizitatorii Târgului de Turism al României sunt așteptați în zilele de joi – sâmbătă, 22-24 februarie 2018, între orele 10:00 – 18:00, și duminică, 25 februarie 2018, între orele 10:00 – 16:00, la Complexul Romexpo!