Comunicat de presă PNL / Tinerii liberali inițiați în tainele politicii

Home Politică Comunicat de presă PNL / Tinerii liberali inițiați în tainele politicii
Comunicat de presă PNL / Tinerii liberali inițiați în tainele politicii

Tinerii liberali din județul Hunedoara au fost inițiați în tainele politicii. Școala Politică de la Straja organizată de TNL Hunedoara s-a desfășurat în acest weekend.

O societate sănătoasă trebuie să se bazeze pe principii și valori fundamentale, precum democrația, participarea în societatea civilă și participarea politică. Tinerii sunt viitorul nostru, iar ei trebuie să cunoască modul în care funcționează societatea, din punct de vedere economic, politic și  administrativ. Este nevoie de implicarea, din ce în ce mai consistentă a multor tineri, în viața urbei, atât la nivel civic, cât și la nivel politic.

Această școală de vară se încadrează într-un spectru de acțiuni prin care se dorește creșterea valorii tinerilor pentru societate și care să acopere o nevoie a educației democratice. Subiectele abordate de către invitați au fost comunicarea, importanța tinerilor pentru și în societate, tinerii și funcția publică, economie liberală, procedura parlamentară și proiectele naționale liberale.

Lucian Heiuș – președinte PNL Hunedoara, Carmen Eleonora Hărău – senator PNL, Adrian David – prim-vicepreședinte PNL Hunedoara, Cristina Chivu-președinte TNL Hunedoara și Nicolae Tașcă – jurnalist sunt cei care le-au vorbit tinerilor liberali despre constituționalitate, administrație, procedura parlamentară și comunicare.