Monica Țugulea – ”regina frumuseții” la Miss Danubius

Home Stiri la zi Monica Țugulea – ”regina frumuseții” la Miss Danubius
Monica Țugulea – ”regina frumuseții” la Miss Danubius

La fel ca orice adolescentă, tânăra artistă multivalentă Monica Țugulea din Valea Jiului și-a dorit să-și demonstreze, în primul rând ei însăși, că este nu doar un copil extrem de talentat, după cum ne-a convins deja pe toți cei ce o cunaștem, ci și o fată frumoasă. Din acest motiv, Monica Țugulea s-a înscris anul acesta la un concurs de frumusețe, organizat tocmai la malul Dunării, în Drobeta Tr. Severin.

Multe fete frumoase din România au fost prezente la competiția ”Miss Danubius” de la Drobeta Tr. Severin, dorinice să-și adjudece acest titlu. Potrivit regulamentului de concurs elaborat de organizatori, fetele au trebuit să etaleze o ținută de zi, una de seară și una de prezentare, dar și să concureze într-o probă de talent.

Reprezentanta Văii Jiului în acest concurs a reușit, atât prin simpla sa prezență și elegantele costume etalate în fața publicului, dar mai ales prin talentul interpretării unei frumoase melodii la nai, să-și adjudece titlul de ”Miss Danubius” 2018. Este adevărat, juriul a decis ca Monica Țugulea, din Vulcan-Valea Jiului, să împartă titlul de ”regină a frumuseții” cu o altă concurentă, Alexa Negoiescu, din Timișoara.

Felicitări, fetelor !