Liderul femeilor liberale din Lupeni, Mihaela Cazacu s-a alăturat echipei PSD

Home Politică Liderul femeilor liberale din Lupeni, Mihaela Cazacu s-a alăturat echipei PSD
Liderul femeilor liberale din Lupeni, Mihaela Cazacu s-a alăturat echipei PSD
Evoluția constantă a programelor de dezvoltare locală din municipiul Lupeni, derulate de administrația publică locală condusă de Partidul Social Democrat este observată și apreciată, la modul general, de către cetățenii municipiului Lupeni. Firesc, cu mici excepții, lucrurile bune sunt observate și de către cei care s-au aflat în celelalte tabere politice locale din acest oraș.
Spre exemplu, unul dintre liderii Organizației PNL Lupeni, Mihaela Cazacu – Președintele Organziației de Femei a PNL Lupeni și vicepreședinte al Organizației locale Lupeni a PNL de-a lungul anilor, nu doar că apreciază felul în care decurg lucrurile în municipiului Lupeni, dar chiar și-a exprimat doința de a se alătura echipei politice a social-democraților din Lupeni. ”Lucrurile merg într-o direcţie foarte bună, municipiul Lupeni se află într-un amplu proces de reconstrucţie şi modernizare şi am decis să mă alătur echipei PSD pentru a-mi aduce contribuţia la punerea în practică a acestor proiecte benefice pentru comunitatea noastră”, a declarat Mihaela Cazacu.
În opinia liderului Organizației PSD Lupeni, senatorul Cristian Resmeriță, cooptarea în rânsul echipei politice a social-democraților din Lupeni a doamnei Mihaela Cazacu este un câștig, atât pentru partid, cât și pentru comunitatea locală din Lupeni. ”În calitate de preşedinte al Organizaţiei PSD Lupeni, nu pot decât să mă bucur pentru fiecare om care vine alături de echipa noastră. Doamna Cazacu Mihaela este doar unul din oamenii care s-a alăturat echipei noastre în această perioadă în care, vedem cu toții, lucrurile merg bine în municipiul Lupeni. Dânsa a venit alături de noi de mai multă vreme, dar eu nu am dorit să fac public acest lucru. În plus, cei care o cunosc știu că doamna Cazacu este un om competent în activitatea pe care o face, cunoaște problemele comunității locale din municipiul Lupeni, are dorința de a sprijini echipa PSD Lupeni, care deși este una foarte puternică, rămâne deschisă pentru a-i primi alături de noi pe toţi cei care doresc să ni se alăture”, a declarat senatorul Cristian Resmeriță,  președintele PSD Lupeni.