Măsuri pentru reglementarea târgului second-hand din Petroșani

Home Administrație Măsuri pentru reglementarea târgului second-hand din Petroșani
Măsuri pentru reglementarea târgului second-hand din Petroșani

După ce locuitorii din zona stadionului Jiul Petroșani, locul în care se derulează târgul săptămânal de produse industriale și second hand, au reclamat modul în care comercianții își desfășoara aici activitatea, Consiliul local al municipiului Petroșani a analizat aspectele semnalate de cetățeni și a luat o serie de noi măsuri pentru reglementarea activității Târgului Săptămânal din Petroșani.

Astfel, Consiliul local Petroșani a adoptat o hotărâre de Consiliu prin intermediul căreia locul de desfășurare al acestui târg este mutat din nou în incinta stadionului CSM Jiul Petroșani. Acesta se va desfășura în zilele de duminică, în intervalul orar 6-15 (pe perioada mai-octombrie), respectiv 7-15 (pe perioada noiembrie-aprilie). De asemenea, consilierii au decis ca, în zilele de duminică în care pe stadionul din Petroșani sunt organizate meciuri de fotbal, locul de desfășurare al Târgului să fie relocat în zona parcării din fața stadionului.

Consilierii locali de la Petroșani și-au asumat obligația ca, în decurs de cel mult un an de zile, să indentifice un alt loc în care Târgul săptămânal de produse industriale și second-hand să poată fi organizat în condiții optime.