Se anunță un Super-Revelion 2019 în Parâng, la Complex Rusu

Home Anunțuri Se anunță un Super-Revelion 2019 în Parâng, la Complex Rusu
Se anunță un Super-Revelion 2019 în Parâng, la Complex Rusu

Complexul Turistic Rusu din Masivul Parâng informează că a lansat oferta de early-booking pentru petrecerea din noaptea de Revelion 2018-2019 care va fi organizată la Grand Ballroom Rusu.

După succesul deosebit înregistrat la Revelionul 2018, echipa de la Hotel Rusu a pus la punct un program cel puțin la fel de atractiv pentru noaptea de Revelion de la finalul acestui an, program care va face din petrecerea Relevionului 2019 una de neuitat, garantat ! În acest scop, după cum ne-a declarat Cristian Tamaș, managerul complexului hotelier Rusu, la sala de evenimente Grand Ballroom Rusu va avea loc un Super-Revelion 2019. ”Îi așteptăm pe toți cei care doresc să petreacă și în acest an noaptea de Revelion alături de noi, în atmosfera unică a Parângului, la cea mai tare petrecere. Am pregătit super muzică, invitați de prestigiu precum Veta Biriș, Suzana Toader și Felician Nicola, Ghiță Trăscăian și Mirela Merlaș împreună cu formația Ardeal Music din Alba. Vom avea evident și un foc de artificii pe măsura evenimentului, dar și un show cu lasere și lumini, așa cum, evident, vom pune la dispoziția oaspeților noștri un meniu food and drink special ales pentru a petrece o noapte unică, la trecerea între ani”, spune Cristian Tamaș.

Cei care doresc să-și rezerve din timp un loc în sala de evenimente Rusu Grand Ballroom pentru noaptea de Revelion 2019 pot face de pe acum acest lucru, mai ales că organizatorii au lansat și o ofertă specială de early-booking, cu o reducere de preț pentru cei care achiziționează din timp un bilet la Revelionul 2019 de la Rusu. Astfel, față de prețul standard de 320 lei/persoană, acum puteți să vă rezervați un loc la prețul de numai 290 lei/persoană, oferta fiind disponibilă doar până la data de 30 noiembrie 2018. Rezervări se pot face fie direct la recepția Hotel Rusu fie la telefon 0742087221, în limita locurilor disponibile.