Conf.univ.dr.ing. Marius Marcu, desemnat prodecan al Facultății de Inginerie Mecanică și Electrică de la Petroșani

Home Educație Conf.univ.dr.ing. Marius Marcu, desemnat prodecan al Facultății de Inginerie Mecanică și Electrică de la Petroșani
Conf.univ.dr.ing. Marius Marcu, desemnat prodecan al Facultății de Inginerie Mecanică și Electrică de la Petroșani

Facultatea de Inginerie Mecanică și Electrică din cadrul Universității din Petroșani are, începând cu data de 7 februarie 2019 un nou prodecan. Acesta este conf.univ.dr.ing. Marius Marcu, numit în această funcție la propunerea decanului facultății, conf.univ.dr.ing. Iosif Dumitrescu.

Numirea vine după ce postul de prodecan al Facultății de Inginerie Mecanică și Electrică a rămas vacant, odată cu numirea titularului acestuia, conf.univ.dr.ing. Ilie Uțu, în funcția de prorector al Universtății din Petroșani, la începutul acestei luni.

Fost rector interimar al Universității din Petroșani, conf.univ.dr.ing. Marius Marcu a activat, în ultimii ani, ca și cadru didactic univesitar la Depatamentul de Automatică, Calculatoare, Inginerie Electică și Energetică de la Facultatea de Inginerie Mecanică și Electrică de la Universitatea din Petroșani. Marius Marcu este absolvent Facultății de Electrotehnică din Institutul Politehnic “Traian Vuia” Timișoara, doctor în științe tehnice al Universității din Petroșani.