Flori de la Edil Sal Prest, pentru bucuria cetățenilor din orașul Petrila

Home Administrație Flori de la Edil Sal Prest, pentru bucuria cetățenilor din orașul Petrila
Flori de la Edil Sal Prest, pentru bucuria cetățenilor din orașul Petrila

Pentru că luna mai este într-adevăr o lună a florilor și pentru că societatea locală de gospodărie a domeniului public din orașul Petrila este condus de o femeie, nu este deloc surprinzător faptul că, în aceste zile, sute de flori împodobesc frumos străzile și parcurile orașului.

Care pe rondurile din parcuri și alei, care în ghivece și jardiniere așezate pe stâlpii de iluminat stradal, pe balustradele podurilor sau pur în squarurile de pe drumurile principale, sute de flori au fost amplasate de angajații de la societatea de gospodărire a orașului, SC EDIL SAL PREST peste tot în orașul Petrila, spre bucuria cetățenilor.

„Au fost amplasate sute de flori în ghivece, împodobind toți stâlpii de electricitate și balustradele podurilor de pe strada Republicii. Mai mult decât atât, au fost plantate flori în tot orașul, începând de la intrarea în oraș, pe marginea arterei principale și în intersecții. Ne preocupă în fiecare zi ca orașul să arate frumos, iar florile nu fac altceva decât să aducă un plus de culoare și frumusețe”, spune Doinița Maria Bălanesc, directorul Edil Sal Prest.

Pentru ca de frumusețea aranjamentelor florale petrilenii să se poată bucura până la venirea sezonului rece, angajații societății de gospodărie se vor ocupa, zi de zi, de întreținerea rondurilor florale și a ghivecelor amplasate pe domeniul public. În același timp însă, directorul societății Edil Sal Prest le adresează locuitorilor Petrilei rugămintea să se rezume la a admira aceste flori și să contribuie la păstrarea acestui peisaj floral care va aduce întregului oraș un plus de culoare și de frumusețe.