Programul complet al Zilelor Municipiului Petroșani 2019

Începând de vineri, 31 mai 2019 și până duminică, 2 iunie 2019, la Petroșani se va desfășura ediția a18-a a Zilelor Municipiului Petroşani- Ediţia. Programul complet al evenimentelor din acest an este următorul:

Vineri, 31.05.2019  

  • Ora 10.00: Parada absolvenților de cls. a VIII-a si a XII-a

Traseu:  Primăria Petroșani – Magazinul Jiul – Str. N.Bălcescu – Str. Carol Schreter – Teatrul „I. D. Sîrbu”

  • Ora 12.00: Seminar cu participarea unor scriitori din ţară dedicat „Zilei mondiale a poeziei”

Locație: Sala de consiliu

  • Ora 18.00: Spectacol folcloric în aer liber, susţinut de solişti vocali şi formaţii locale şi din ţară: elevi de la Casa de Cultură a Studenţilor Petroşani(pregătiți de prof. Eugen Munteanu), Ansamblul Bujorii Muntelui (Prof. Iulian Doda), recital Mirela Merla, Emil Moldovan, VLĂDUȚA LUPĂU CU RAPSOZII MARAMUREȘULUI ȘI JEAN DE LA CRAIOVA

Locaţie: zona Teatrul Dramatic „I.D. Sîrbu”

Sâmbătă, 1 iunie  2019 

  • Ora 10.00: Parada costumelor de carnaval. Participă preşcolarii de la grădiniţe şi elevii claselor cls. 0 – VI de la instituţiile de învăţământ din Petroşani.

Traseu: Primăria Petroșani – Magazinul Jiul – Str. N.Bălcescu – Str. Carol Schreter – Teatrul „I. D. Sîrbu”

  • Ora 19.00: Concert de muzică uşoară, în aer liber, susţinut de solişti vocali şi formaţii locale şi din ţară: elevi de la Casa de Cultură a Studenţilor Petroşani(pregătiți de prof. Eugen Munteanu), Cătălin Stepa, Andrei Popa, ANDREEA BĂNICĂ ȘI TRUPA DE DANSATOARE ȘI FORMAȚIA HOLOGRAF.
  • Ora 23.45: Laser show și foc de artificii

Locaţie: zona Teatrul Dramatic „I.D. Sîrbu”

 Duminică, 2 iunie 2014 

  • Ora 16.30 -19.30: Spectacol cu artiști locali, în aer liber, susținut de elevi de la Casa de Cultură a Studenţilor Petroşani (pregătiți de prof. Eugen Munteanu), Ansamblul „Jienii Petroșaniului”, Ansamblul „Doina Munților Parâng” ( pregătiți de prof.Tiberiu Coconeț), recital Teodora Filip și LEO COSMA.

Locaţie: zona Teatrul Dramatic „I.D. Sîrbu”.