Primul Ministru Viorica Dăncilă și mai mulți lideri ai PSD vor fi prezenți la Conferința de alegeri a Organizației PSD Hunedoara

Home Politică Primul Ministru Viorica Dăncilă și mai mulți lideri ai PSD vor fi prezenți la Conferința de alegeri a Organizației PSD Hunedoara
Primul Ministru Viorica Dăncilă și mai mulți lideri ai PSD vor fi prezenți la Conferința de alegeri a Organizației PSD Hunedoara

Președintele Partidului Social Democrat, Viorica Dăncilă – Primul Ministru al României, președintele executiv al PSD – Eurgen Teodorovici (ministrul Finanțelor), secretarul general al PSD Mihai Fifor (viceprim-ministru) dar și alți lideri ai social-democraților și alți membri ai Guvernului vor fi prezenți la finalul acestei săptămâni în județul Hunedoara.

Aceștia vor participa sâmbătă, 7  septembrie, la Conferința Organizației județene a PSD Hunedoara, în care urmează să fie aleasă noua echipă de conducere a acestei formațiuni politice. De asemenea, liderii PSD vor participa duminică, 8 septembrie, la Serbările Naționale de la Țebea, organizate în memoria marelui patriot român Avram Iancu.

De asemenea, în cadrul celor două zile pe care liderii PSD le vor petrece în județul Hunedoara, aceștia vor avea diverse întâlniri cu aleși locali sau reprezentanți ai mediului de afaceri, dar și cu cetățeni din diverse localități hunedorene.

Administratorul public al județului Hunedoara, Costel Avram a informat că, în cursul zilei de sâmbătă, ministrul Fondurilor Europene, Roxana Mânzatu va fi prezentă în Valea Jiului. Aceasta va efectua o vizită la sediul Apa Serv Valea Jiului din Petroșani, unde va analiza stadiul implementării proiectului de investiții privind modernizarea rețelelor publice de apă și canalizare, acesta fiind cel mai mare proiect de investiții cu fonduri europene pe POIM derulat, în prezent, în Valea Jiului. Ministrul Roxana Mânzatu va avea și o întâlnire cu toți primarii din unitățile administrativ-teritoriale din Valea Jiului, împreună cu care vor fi analizate etapele care au fost parcurse până în momentul de față pentru implementarea Programului de Investiții Teritoriale Integrate (ITI) din zone carbonifere, un program special dedicat susținerii comunităților din Valea Jiului, demarat de către fostul ministru al Fondurilor Europene, Rovana Plumb.

Deputatul de hunedoara Natalia Elena Intotero, ministrul Românilor de Pretutindeni spune că și alți membri ai Guvernului Dăncilă vor fi prezenți, la finalul acestei săptămâni, în județul Hunedoara. Astfel, ministrul Sănătății, Sorina Pintea, are planificată pentru vineri, 6 septembrie, o vizită la Spitalul Municipal din Brad, iar ministrul Mediului de Afaceri Comerț și Antreprenoriat, Radu Oprea, va vizita câteva dintre afacerile realizate pe programul guvernamental ”Start-up Nation” în județul Hunedoara.

Foto: Arhivă