Final de campanie cu optimism și încredere la PSD Lupeni

Home Politică Final de campanie cu optimism și încredere la PSD Lupeni
Final de campanie cu optimism și încredere la PSD Lupeni

Cea mai mare și cea mai unită organizație politică social-democrată din Valea Jiului și una dintre organizațiile politice reprezentative ale PSD la nivel național, Organizația PSD Lupeni a încheiat astăzi perioada de campanie electorală pentru susținerea candidatului acestui partid la funcția de Președinte al României.

După modelul care s-a dovedit a fi unul câștigător la toate scrutinele electorale din ultimii ani, echipa PSD Lupeni a parcurs astăzi, în marș, de la un capăt la celălalt, municipiul Lupeni. Ca de fiecare dată, aproape 100 de membri ai PSD Lupeni i-au însoțit în acest periplu politic local pe liderii locali ai acestui partid, senatorul Cristian Resmeriță (președinte), Lucian Resmeriță (primarul municipiului Lupeni), Iacob Mesaroș (viceprimarul municipiului Lupeni) ș.a.

”PSD Lupeni a demonstrat, de fiecare dată, mai ales atunci când oamenii au fost chemați la urne, că este cea mai puternică organizație din Valea Jiului și din județul Hunedoara. Mă bucur să văd că și la finalul acestei campanii electorale, în care ne dorim să aducem în fruntea țării un Președinte muncitor și implicat, au venit atât de mulți oameni alături de noi. Sunt oameni care ne împărtășesc aceleași convingeri politice și care-și doresc un om cu Președinte al României cu demnitatea cuvenită celei mai înainte funcții din stat. E crezul nostru și de aceea și eu și colegii mei și sunt convins că foarte mulți cetățeni ai Lupeniului vor vota cu inima”, a declarat senatorul PSD, Cristian Resmeriță, președintele organizației locale a PSD Lupeni.

Campania pentru alegerile prezidențiale din acest an nu a fost una ușoară, dar ea a fost abordată cu seriozitate și responsabilitate de Organizația PSD Lupeni.