Adio, 2019 ! Bun venit, 2020 !

Home Stiri la zi Adio, 2019 ! Bun venit, 2020 !
Adio, 2019 ! Bun venit, 2020 !

Stimați cititori, dragi prieteni,

Încheiem anul 2019 cu satisfacția că mare parte din cuvintele, fotografiile și filmările publicate în portalul nostru, dar și articolele din ediția tipărită a ziarului ”Exclusiv”, s-au regăsit în dorința dumneavoastră de a avea informații corecte, complete și importante. Confirmă acest lucru statisticile pe care tehnologia modernă ne permite să le realizăm ca feed-back la reacțiile cititorilor noștri. Aproape un milion de vizualizări ale celor peste 3500 de articole publicate în anul 2019 (doar în mediul on line) și faptul că întregul tiraj al ediției tipărite a fost distribuit doar pe bază de abonament, sunt cel mai bun calificativ pe care ni l-ați putut oferi pentru activitatea noastră. Nu mai punem la socoteală cele câteva sute de mii de ”Like”-uri la postările din rețeaua de socializare Facebook. Mai mult, datorită colaborărilor pe care le avem, unele articole s-au putut regăsi și pe alte pagini de media on-line, unde au atras alte mii și mii de aprecieri din partea cititorilor.

Toate aceste cifre ne confirmă că, într-o lume în care și presa (mai ales cea de calitate!) este hulită, în care fake-news-ul, înjurătura, calomnia, agramatismul fac parte din ”new media” și ”social media”, standardele de profesionalism și calitate, de la care noi refuzăm să ne abatem (chiar cu riscul unui rating poate mai puțin spectaculos !) sunt totuși repere de care adevărații consumatori de presă au nevoie și al căror interes pentru publicația noastră ne onorează.

Așa cum am făcut-o și în anul 2019, vom căuta să vă oferim și în anul 2020, informație de calitate, din domeniile de interes pe care ni le-ați confirmat: cultură, administrație, economie, turism, eveniment, educație, sport, etc. Desigur, anul 2020 fiind și el unul electoral (asemeni anului 2019), nu vom putea ocoli subiectele de dezbatere politică, temă în care vom oferi spațiu de exprimare tuturor partidelor care vor dori acest lucru. Și în acest domeniu însă, vom impune unele standarde de exprimare.

Mulțumindu-vă pentru că ne-ați fost cititori fideli în anul de care ne pregătim să ne despărțim, vă invităm să țineți aproape și în noul an 2020. Vă dorim, cu drag, un an nou așa cum vi l-ați imaginat deja, să aveți parte de sănătate, de împliniri și satisfacții.

La mulți ani !