Relația cetățenilor cu Serviciul de Public Comunitar de Pașapoarte și Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatricularea Vehiculelor, condiționată de programările on-line

Serviciul Public Comunitar de Pașapoarte și Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatricularea Vehiculelor anunță că, în contextul evoluției infectărilor cu COVID-19 la nivel internațional și național, pentru prevenirea răspândirii infectărilor, la nivelul Instituției Prefectului – județul Hunedoara au fost dispuse următoarele măsuri:

  • în perioada 11-31.03.2020, cererile de eliberare a pașapoartelor se depun doar în baza programării on-line.

Programările on-line vor fi efectuate pe platforma www.epasapoarte.ro.

Pe aceeași pagină de internet, se găsesc toate informațiile necesare și se poate verifica și dacă pașaportul electronic a ajuns la ghișeu.

  • în perioada 11-31.03.2020, activitățile specifice din domeniul înmatriculări și permise de conducere se vor desfășura doar în baza programării on-line.
    Programările vor fi făcute pe site-ul oficial al instituției www.drpciv.ro, secțiunea Programări online.

Pentru operațiunile care nu se regăsesc la secțiunea online – pasul 2, vă rugăm să consultați site-ul instituției prefectului hd.prefectura.mai.gov.ro și să respectați cu strictețe indicațiile personalului de la ghișee.

În vederea asigurării unor condiții sigure pentru desfășurarea probei practice a examenului pentru obținerea permisului de conducere, rugăm școlile de conducători auto să asigure o igienizare eficientă a autovehiculelor pe care se susține această probă.

În funcție de evoluția situației la nivel național, măsurile pot fi prelungite pentru o perioadă ce va fi stabilită ulterior !