Cine sunt oamenii pe care PNL vrea să-i trimită în noul Consiliu județean Hunedoara

Home Politică Cine sunt oamenii pe care PNL vrea să-i trimită în noul Consiliu județean Hunedoara
Cine sunt oamenii pe care PNL vrea să-i trimită în noul Consiliu județean Hunedoara

Liderii PNL Hunedoara au depus dosarele cu actele necesare și listele de susținători ale candidaților înscriși în competiția electorală de la 27 septembrie 2020 în care hunedorenii își vor alege, uninominal, un nou Președinte al Consiliului județean, dar vor vota și pentru lista de consilier județeni a partidului politic de care doresc să fie reprezentanți în următorii 4 ani în legislativul județean.

Adrian Nicolae David este propunerea PNL pentru funcția de Președinte al Consiliului județean, candidatura acestuia fiind susținută nu doar de liberali, ci de o alianță constituită la nivel județean din PNL, UDMR și PNT-CD, căreia i-au subscris, în ultimele zile și FDGR, USR dar și Plus+. ”Am depus dosarul de candidatură! Împreună cu colegi liberali, dar și cu partenerii noștri, am depus candidaturile pentru președinția Consiliului Judetean Hunedoara și pentru consilieri județeni. Împreună, construim Hunedoara Nouă!”, a declarat, cu acest prilej, Adrian David.

La depunerea candidaturilor PNL pentru Consiliul județean a fost prezent și liderul PNL Hunedoara, deputatul Lucian Heiuș, liderul UDMR Hunedoara, europarlamentarul Iuliu Winkler, vicepreședintele PNL Hunedoara, senatoarea Carmen Hărău, dar și o bună parte dintre cei care se regăsesc pe lista de candidați. ”Adrian David va reprezenta cu responsabilitate, seriozitate și implicare județul Hunedoara și pe hunedoreni. Acum este șansa județului nostru!”, a declarat Lucian Heiuș.

PNL propune hunedorenilor o listă de candidați care este deschisă de Adrian Nicolae David (candidatul pentru funcția de președinte), în care se regăsesc însă și alți lideri ai PNL din localitățile hunedorene, dar și candidații susținuți de UDMR (profesorii Marta Mate și Iosif Andraș) și PNȚ-CD (Florin Oană și Claudiu Popa). Regiunea Văii Jiului este reprezentată la vârf chiar de către aninoseanul Adrian David, dar și de Claudiu Cornea (de la Petroșani) și Ilie Pârvan (de la Uricani).

Iată și lista completă a candidaților propuși de PNL pentru viitoarea componență a Consiliului județean Hunedoara (inclusiv cu supleanți), în ordinea în care aceștia se regăsesc pe listele oficiale depuse la Biroul Electoral Județean:

1 Adrian Nicolae David
2 Vetuța Stănescu
3 Marcel Adrian Goia
4 Traian Berbeceanu
5 Marta Mate (UDMR)
6 Dorin Ioan Popa
7 Marius Mutulescu
8 Daniela Maria Logofătu
9 Vasile Bârea
10 Cristina Chivu
11 Florian Toma
12 Claudiu Lucian Cornea
13 Nicolae Simion Morar
14 Constantin Vâlceanu
15 Florin Ionuț Oană (PNȚ-CD)
16 Nicolae Stoica
17 Ovidiu Laurențiu Botici
18 Valentin Popescu
19 Călin Nicu David
20 Sergiu Ștefan Spinei
21 Octavian Andrei Iovănescu
22 Mariana Bărbulescu
23 Grigorie Burjan (UDMR)
24 Anca Claudia Lupu
25 Ioana Camelia Mirică
26 Andra Timișan
27 Ilie Pârvan
28 Claudiu Mihai Popa (PNȚ-CD)
29 Cristian Aurel Răcășan
30 Pompiliu Crai
31 Cristinel Alexandru Iuhasz
32 Adriana Chira
33 Ștefan Lucian Luverdo
34 Iosif Andraș (UDMR)
35 Sorin Demeter
36 Petru Florin Iacob
37 Ioana Gabriela Andrei
38 Constantin Sorin Tinca
39 Elena Luminița Ignat
40 Alexandru Constantin Ciuică
41 Robert Cătălin Szalay