Cine sunt oamenii pe care PSD vrea să-i trimită în noul Consiliu județean Hunedoara

Home Politică Cine sunt oamenii pe care PSD vrea să-i trimită în noul Consiliu județean Hunedoara
Cine sunt oamenii pe care PSD vrea să-i trimită în noul Consiliu județean Hunedoara

Organizația județeană a PSD Hunedoara, cea care a condus în acest mandat Consiliul județean Hunedoara, atât la nivel legislativ, cât și executiv, a depus luni, 17 august 2020 dosarele candidaților pentru alegerile locale în care vor fi desemnați viitorii membrii ai Consiliului Județean Hunedoara, precum și viitorul Președinte al CJH.

Social-democrații s-au prezentat și în fața membrilor Biroului Electoral de Circumscipție în echipă, documentele privind validarea candidaturilor fiind depuse de președintele Organizației județene PSD Hunedoara, Laurențiu Nistor, împreună cu șeful de campanie Tiberiu Fabius Kiszely (fostul prefect al județului) și Mircea Flaviu Bobora (președintele în exercițiu al CJH). ”Mi-am depus candidatura pentru președinția Consiliului Județean Hunedoara. Candidez pentru hunedoreni ! Alături de hunedoreni și împreună cu colegii mei, suntem un partid contra altele șapte, care s-au unit într-o alianță contra naturii, contra firii. Nouă nu ne este însă teamă deoarece așa cum am demonstrat și în anii care au trecut, singura alianță care contează pentru PSD este aceea cu oamenii, cu cetățenii județului Hunedoara. Ne vedem la vot, cu cea mai bună echipă pentru Hunedoara, cea mai bună echipă pentru vremurile complicate ce vor veni”, a declarat Laurențiu Nistor candidatul PSD pentru funcția de președinte al CJH.

 

Potrivit acestuia, pe lista viitorilor consilieri județeni pe care o propune PSD Hunedoara, se regăsesc oameni din toate categoriile profesionale și din toate zonele geografice ale județului. De asemenea, 9 dintre consilierii județeni propuși de PSD sunt femei, 6 fiind pe locuri eligibile. Valea Jiului are, pe lista PSD Hunedoara pentru Consiliul județean, nu mai puțin de 6 candidați pe locuri considerate elibigile, de la senatorul Cristian Resmeriță (președintele executiv al PSD Hunedoara) la Costel Avram, Maria Ivăniși, Doinița Maria Bălănesc, Alina Dunca sau Ion Hirghiduși.

Iată și lista completă a candidaților propuși de PSD Hunedoara pentru alegerea noului Consiliului Județean, în ordinea în care aceștia se regăsesc pe lista oficială depusă la Biroul Electoral:

  1. Nistor Laurențiu
  2. Resmeriță Cornel- Cristian
  3. Bădin Ion
  4. Rus Ioan
  5. Achim Eufimia – Graziela
  6. Avram Costel
  7. Kiszely Fabius – Tiberiu
  8. Țambă Alin-Adam
  9. Suciu Ancuța – Elena
  10. Ștaier Ioan-Dumitru
  11. Ivăniși Maria
  12. Bălănesc Doinița – Maria
  13. Iovănescu Alin – Cosmin
  14. Hirghiduși Ion
  15. Chiș Alexandru
  16. Ștefănie Maria
  17. Dunca Victoria – Alina
  18. Șpan Ioan
  19. Socaci Andrei
  20. Bogdan Sever
  21. Pârvuța Gabriel – Ionuț
  22. Demeter Ioan
  23. Șoldan Răzvan
  24. Rus Lucian – Ioan
  25. Petruș Adrian
  26. Popa Mircea – Marcel
  27. Dobra Ramona – Andreea
  28. Cobori Gabriela – Sorina
  29. Filip Ioan – Cosmin
  30. Vasiu Ramona – Diana
  31. Horvat Ladislau
  32. Ciponer Răzvan – Aurel
  33. Nasta Dan – Călin
  34. Loliș Călin
  35. Vedinaș Ioan – Călin
  36. Filan Violin
  37. Beica Ioan – Aron
  38. Vlăiconi Teofil
  39. Drăgan Dacian – Ciprian
  40. Tămaș Octavian – Tiberiu