Costel Avram și consilierii PSD Petroșani au depus dosarele de candidatură pentru alegerile locale

Home Politică Costel Avram și consilierii PSD Petroșani au depus dosarele de candidatură pentru alegerile locale
Costel Avram și consilierii PSD Petroșani au depus dosarele de candidatură pentru alegerile locale

Candidatul PSD pentru funcția de primar al municipiului Petroșani, Costel Avram se numără printre primii competitori politici din Petroșani care a depus dosarul de candidatură pentru alegerile locale de la 27 septembrie 2020. Împreună cu președintele Organizației PSD Petroșani, Ioan Rus, dar și cu o bună parte din cei desemnați de această puternică organizație social-democrată din Valea Jiului pe lista viitorilor consilieri locali, Avram a fost prezent la Biroul Electoral de Circumscripție, unde au fost înregistrate dosarele candidaților PSD.

”Este un moment deosebit de important. Mult a fost, puțin a rămas ! Am depus dosarul de candidatură pentru funcția de primar al municipiului Petroșani, fapt care dă acum șansa petroșenenilor să facă o necesară schimbare la conducerea acestui municipiu. Am alături o echipă PSD pregătită și determinată, iar împreună vom reda Petroșaniul petroșănenilor. Numărătoarea inversă continuă! Au mai rămas doar 40 de zile după care ne apucăm de treabă ! 3,2,1… Restart Petroșani”, a declarat Costel Avram, candidatul PSD Petroșani pentru funcția de primar.

Potrivit lui Costel Avram, Petroșaniul va avea după 27 septembrie 2020 nu doar un primar social-democrat, primul după 13 ani ai unei politici ”de dreapta”, singura de acest fel la nivelul Văii Jiului, dar va avea și un Consiliu local majoritar PSD, aceasta fiind o garanție a faptului că, în următorii 4 ani, nu doar proiectele PSD pentru Petroșani vor cunoaște o dezvoltare accentuată, dar și proiectele comune pe care cei (mai mult ca sigur !) 6 primari PSD din cele 6 localități ale Văii Jiului le vor realiza împreună, pentru a face ”front comun” în dezvoltarea întregii Văi a Jiului. ”Împreună cu Organizația PSD Petroșani am construit o echipă de oameni valoroși, profesioniști, apreciați și respectați alături de care vom da nu doar acel necesar restart de care are nevoie Primăria Petroșani, dar vom fi și aliați ai celorlalte administrații locale social-democrate din Valea Jiului și ai Consiliului județean social-democrat, astfel încât să punem cu toții umărul la dezvoltarea integrată a Văii Jiului. Vremurile în care primari trăgeau înainte și primarul de la Petroșani le punea doar piedici se apropie de final. Mult a fost, puțin a mai mai rămas”, ne-a declarat Costel Avram, candidatul de primar al PSD Petroșani.