Profil de candidat al PSD Lupeni pentru Consiliul local: DORIN CORDEA

Home Politică Profil de candidat al PSD Lupeni pentru Consiliul local: DORIN CORDEA
Profil de candidat al PSD Lupeni pentru Consiliul local: DORIN CORDEA

Lupenean din tată-n fiu, în vârstă de 30 de ani, căsătorit și tată a doi copii, inginer, adjunct șef sector la Mina Lupeni, DORIN CORDEA este membru al PSD de 8 ani, dar este pentru prima oară când implicarea sa în viața politică i-a adus și o nominalizare pe lista propusă de Organizația PSD Lupeni pentru Consiliul local, care va fi ales la finalul lunii septembrie 2020.

Dorin Cordea este convins că argumentele care stau la baza iminentului succes al familiei politice a PSD Lupeni în aceste alegeri locale sunt legate nu doar de măsurile pe care Partidul Social Democrat le-a luat pentru oameni în perioada în care s-a aflat la guvernare, ci mai ales realizările pe care primarul în exercițiu al Lupeniului, Lucian Resmeriță le-a luat, în acest mandat, pentru dezvoltarea și modernizarea localității. ”Este clar că, în acest mandat, s-a făcut o schimbare radicală în municipiul Lupeni din punct de vedere al infrastructurii, al realizării de parcuri, de locuri de joacă pentru copii, de parcări, în ceea ce privește asigurarea de utilități publice de calitate, în modernizarea școlilor, a spitalului, și așa mai departe. Este clar că acest program de dezvoltare al primarului Lucian Resmeriță și al echipei PSD Lupeni trebuie să continue. Pe mine, toate aceste lucruri bune care s-au făcut în oraș, la care se adaugă legile inițiate de senatorul Cristian Resmeriță, care s-au dovedit a fi, la rândul lor, utile oamenilor, mă determină să cred și mai mult în această echipă și în acest partid. Iar ca mine sunt mii de concetățeni”, apreciază Dorin Cordea.

Un argument în plus pe care cetățenii din municipiul Lupeni îl au pentru a vota la alegerile locale din 27 septembrie, PSD este, în opinia lui Dorin Cordea, și faptul că membri acestui partid au respectat la Lupeni și ”vocea poporului”, aducând în prim-planul vieții politice și sociale, inclusiv pe lista propusă pentru viitorul Consiliu local, oameni tineri, oameni care au confirmat profesional, oameni cunoscuți și respectați în comunitatea locală. ”Sunt onorat să mă regăsesc pe această listă propusă de PSD Lupeni pentru Consiliul local, alături de oameni valoroși, respectați și apreciați în municipiul Lupeni. Sunt onorat că pot sprijini programul politic al primarului Lucian Resmeriță și, în acest fel, pot să-mi aduc contribuția la schimbările în bine care au loc în municipiul nostru”, a mai spus Dorin Cordea, candidat al PSD Lupeni pentru Consiliul local.

Comandat de PSD – Partidul Social Democrat Organizaţia Judeţeană Hunedoara
CUI 21200019