Restaurantele rămân închise în 24 de localități hunedorene

Home Stiri la zi Restaurantele rămân închise în 24 de localități hunedorene
Restaurantele rămân închise în 24 de localități hunedorene
Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Hunedoara, întrunit luni, 14 septembrie 2020 la convocarea prefectului județului Hunedoara a stabilit menținerea restricțiilor privind desfășurarea activităților din domeniul HORECA, prevăzute la art. 1 alin. (1) și art. 4 alin. (1) din Hotărârea CJSU nr. 20 din 31.08.2020, în localitățile unde incidența cumulată a cazurilor confirmate pozitiv cu virusul SARS COV 2, în ultimele 14 zile, trece peste pragul de 1,5/1.000 de locuitori.
Decizia vizează activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfășoară activități de preparare, comercializare și consum al produselor alimentare și/sau băuturilor alcoolice și nealcoolice, de tipul restaurantelor și cafenelelor, a restaurantelor și cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau a altor unități de cazare, a operatorilor economici licențiați în domeniul jocurilor de noroc, în interiorul clădirilor.
Potrivit hotărârii adoptată astăzi, se restricționează sau se mențin restricțiile în următoarele localități: Călan, Petrila, Barbura (Băița), Brâznic (Ilia), Bucureșci, Cimpa (Petrila), Dâncu Mic (Mărtinești), Dăbîca (Toplița), Fintoag (Lăpugiu de Jos), Fornădia (Șoimuș), Hondol (Certeju de Sus), Măceu (Bretea Română), Mihăiești (Dobra), Mihăileni (Buceș), Orăștioara de Jos (Beriu), Sântuhalm (Deva), Sarmizegetusa, Simeria Veche (Simeria), Streisângeorgiu (Călan), Subcetate (Sântămărie – Orlea), Tămășasa (Mărtinești), Unciuc (Râu de Mori), Vaidei (Romos) și Vărmaga (Certeju de Sus).