Profil de candidat al PSD Lupeni pentru Consiliul local: RAMONA BUMB

Home Politică Profil de candidat al PSD Lupeni pentru Consiliul local: RAMONA BUMB
Profil de candidat al PSD Lupeni pentru Consiliul local: RAMONA BUMB

Pentru Ramona Rodica Bumb din Lupeni, absolvirea studiilor universitare de la specializarea Economia Turismului și Afacerilor de la Facultatea de Științe a Universității din Petroșani i-au adus nu doar licențierea în domeniul administrării afacerilor, ci și curajul de a porni propriul său business. În urmă cu 8 ani de zile, când a luat această decizie, a ales să activeze în domeniul antreprenorial chiar acasă, la Lupeni. A înființat o firmă de prelucrare a lemnului în cadrul căreia lucrează astăzi 5 salariați.

Atunci când a făcut acest pas, și-a dorit să fie un exemplu pentru tinerii din Lupeni și tot acesta a fost motivul pentru care, în anul 2016, a venit în echipa PSD Lupeni, acolo unde tinerii din această localitate au fost încurajați să reformeze puternica organizație politică a social-democraților și, deopotrivă, să dea un impuls de dezvoltare comunității locale. ”Am venit în PSD Lupeni atunci când am constatat că acest partid și-a propus să asculte vocea tinerilor din comunitate și când în frunte au venit oameni tineri precum senatorul Cristian Resmeriță, la conducerea organizației și Lucian Resmeriță, în conducerea administrației locale. Le-am spus și lor că oamenii din Lupeni nu au nevoie de un oraș-muzeu, ci de unul pe care să-l poată considera, din toate punctele de vedere, acasă. Iar tânărul nostru primar, Lucian Resmeriță, exact asta a început să facă. Orașul s-a schimbat radical în ultimii ani și noi, echipa PSD Lupeni, vom căuta să-l sprijinim pe primarul Lucian Resmeriță pentru a continua aceste schimbări astfel încât, în scurt timp, acest oraș să redevină acasă pentru noi toți. Eu sunt sigură că Lucian Resmeriță va face tot posibilul să dezvolte Lupeniul și în plan economic, astfel încât tinerii să revină acasă, așa cum cei mai mulți își doresc. Cert este că noi îl susținem necondiționat în acest demers și credem în reușita lui”, spune Ramona Bumb.

La fel ca și primarul social-democrat al Lupeniului, Ramona Bumb a decis să se implice în viața publică, fiind convinsă că acest lucru este de datoria sa. ”Nu-mi place să stau pe margine și să-mi dau doar cu părerea. Îmi place să mă implic și vreau să mă implic în viața comunității din care fac parte, în viața oamenilor din Lupeni. De aceea am răspuns, fără echivoc, invitației pe care am primit-o din partea colegilor din PSD Lupeni de a fi prezentă pe lista consilierilor locali, așa cum am făcut și atunci când am decis să mă înscriu în partid. Atunci, în 2016, voiam să fiu alături de primarul Cristian Resmeriță deoarece simțeam că orașul are nevoie de oameni tineri, cu idei îndrăznețe, adaptat vremurilor pe care le trăim. Nu m-am înșelat ! Așa cum nu m-am înșelat nici când am susținut alegerea lui Lucian Resmeriță ca primar, în 2017. Iar acum sunt convinsă că nu mă înșel când simt că Lucian Resmeriță trebuie să câștige un nou mandat, alături de echipa sa de consilieri, în care mă bucur că se regăsesc atât de mulți tineri dispuși să dăruiască din energia lor, din experiența lor profesională, oamenilor din comunitatea Lupeniului”, apreciază Ramona Bumb, candidat al PSD Lupeni pentru Consiliul local în alegerile de la 27 septembrie 2020.

Aceasta, la fel ca majoritatea propunerilor făcute în acest an de PSD Lupeni pentru alegerile privind desemnarea viitorului Consiliu local municipal, se află la prima candidatură într-o astfel responsabilă demnitate publică. Pe care însă, în egală măsură, e ferm convinsă că o poate onora cu cinste, alături de primarul PSD Lucian Resmeriță și de întreaga familie a social-democraților din municipiul Lupeni.

Comandat de PSD – Partidul Social Democrat Organizaţia Judeţeană Hunedoara
CUI 21200019