Costel Avram: De ce vrea Tiberiu Iacob Ridzi să fie primar pe viață

Home Politică Costel Avram: De ce vrea Tiberiu Iacob Ridzi să fie primar pe viață
Costel Avram: De ce vrea Tiberiu Iacob Ridzi să fie primar pe viață

Comunicat de presă

Petroșaniul nu are nici locuri de muncă și nici perspective de dezvoltare pentru că a fost captiv intereselor de grup ale primarului Tiberiu Iacob Ridzi timp de 13 ani. Pentru el și pentru ai lui, a ținut orașul acest închis și izolat.

Un primar care construiește perspective, un primar care vrea un oraș prosper, un primar care vrea ca oamenii să o ducă mai bine, face tot posibilul să îl deschidă spre dezvoltare. Pașii sunt simpli: curățenie, o infrastructură pusă la punct, profil investițional, facilități și promovare. Rezultatul? Locuri de muncă bine plătite pentru oameni. Dar pentru toate acestea trebuie să fii, în primul rând, un bun GOSPODAR. Știu că mă așteaptă multă treabă, dar chiar nu mă tem, acesta este motivul pentru care candidez la Petroșani – să avem și noi un oraș cu care să ne mândrim!

Foarte des sunt întrebat „de ce mai vrea Tiberiu Iacob Ridzi să mai candideze pentru a cincea oară, de ce vrea să fie primar pe viață?” Dar tot oamenii îmi răspund – „pentru propriile interese, că doar nu pentru noi!”. Nu mai merge cu victimizarea și cu scuzele, pur și simplu nu țin de foame!

După 27 septembrie vom da RESTART PETROȘANIULUI!

Noi suntem cei care îi vom spune lui Tibi Ridzi – AJUNGE! Știu ce am de făcut, în 10 zile ne apucăm de treabă și ne luăm orașul înapoi! Aceasta e promisiunea și angajamentul meu!

Costel Avram,

candidatul PSD pentru Primăria Municipiului Petroșani

 

Comandat de PSD- Partidul Social Democrat, Organizația Județeană Hunedoara
COD Mandatar Financiar  21200019