Susținere pentru Pompiliu Barbu din partea președintelui PSD Marcel Ciolacu

Home Politică Susținere pentru Pompiliu Barbu din partea președintelui PSD Marcel Ciolacu
Susținere pentru Pompiliu Barbu din partea președintelui PSD Marcel Ciolacu

Prezenți în Valea Jiului în cadrul campaniei electorale pentru alegerile locale, Președintele PSD Marcel Ciolacu și președintele Consiliului Național al PSD, Vasile Dâncu, au ținut să-i fie alături și candidatului PSD pentru funcția de primar al municipiului Vulcan, Pompiliu Barbu.

Astfel, vineri, 18 septembrie 2020, alături de acesta și de numeroși membri ai echipei PSD Vulcan, cei doi lideri naționali ai social-democraților au făcut un tur al Vulcanului, pentru a sta de vorbă cu cetățenii și, desigur, pentru a-l recomanda acestora să-i acorde votul lor de încredere lui Pompiliu Barbu, omul care și-a demonstrat loialitatea și implicarea față de locuitori, în momentele complicate din ultimele luni, acceptând misiunea partidului de a fi viceprimar al localității și, mai apoi, de a asigura conducerea efectivă a administrației locale. ”Municipiul Vulcan este unul în care se vede mâna de gospodar, se vede că lucrurile se schimbă în bine”, a constatat Vasile Dâncu, președintele Consiliului Național al PSD. 

În discuțiile sale cu cetățenii din Vulcan, președintele PSD Marcel Ciolacu a adus și argumentele politice care-l definesc pe candidatul social-democraților, Pompiliu Barbu, drept cel mai potrivit să preia pentru următorii 4 ani, conducerea Primăriei Vulcan. ”Respectul pentru pensionari este o obligație a statului român, iar PSD a făcut chestiuni concrete în acest domeniu, în timp ce liberalii încalcă legea majorării punctului de pensie, fără nici un fel de empatie cu cei pe care-i condamnă astfel la suferință. Locurile de muncă sunt esențiale! Pentru oameni. Pentru economie. Nu și pentru Guvernul Orban! Românii au nevoie de locuri de muncă, nu de vorbe goale și bani europeni doar pe hârtie! Cu PNL la putere, România a atins recordul de peste 1 milion de șomeri, iar Valea Jiului și județul Hunedoara este una din regiunile cele mai afectate. La Vulcan, recent s-a închis o mină. PSD nu va mai permite însă ca vreo mină să fie închisă! Nici Lupeni! Nici Lonea! Vom face demersuri pe lângă colegii noștri din familia social-democrată europeană să sprijine la nivelul Comisiei Europene alocarea de fonduri europene substanțiale pentru programele dedicate zonelor carbonifere în tranziție, așa cum este și Valea Jiului. Proiect pe care PSD l-a început încă din 2017 – Investiții Teritoriale Integrate- ITI. Și, pentru că tot ”PSD e de vină” că aici, în Hunedoara, foarte mulți tineri și-au început o afacere proprie prin StartUp Nation, miercurea viitoare, la votul final pe rectificarea bugetară, vom suplimenta cu 400 milioane de lei programul StartUp Nation. Pentru a-i susține pe antreprenorii români abandonați de Guvernul PNL! PSD trebuie să câștige alegerile la Vulcan și peste tot în județul Hunedoara! Avem încredere în candidații noștri, în programele de dezvoltare pe care le au pentru oameni și avem convingerea că ne vom bucura de încrederea cetățenilor”, a spus Marcel Ciolacu.

Pentru candidatul PSD la funcția de primar al municipiului Vulcan, Pompiliu Barbu, prezența în această campanie electorală a liderilor național ai social-democraților, precum și a președintelui Organizației județene Hunedoara a PSD, Laurențiu Nistor (candidat pentru funcția de președinte al CJH) este o garanție în plus că programul electoral pe care-l propune vulcănenilor se va bucura de susținere atât din partea Consiliului județean Hunedoara, cât și din partea viitorului Guvern PSD. ”Sunt onorat de faptul că Președintelui PSD – domnul Marcel Ciolacu a venit în comunitatea Vulcanului, însoțit de domnul Vasile Dâncu – unul dintre liderii puternici din PSD și de Președintele PSD Hunedoara, domnul deputat Laurențiu Nistor. Mulțumesc pentru susținerea puternică pe care eu și colegii mei din Vulcan și din întreaga Vale a Jiului o avem din partea conducerii PSD, susținere care ne-a fost confirmată și de această dată și care pe noi, cei din PSD Vulcan ne face să credem și mai mult în deviza noastră: UNIȚI SUNTEM PUTERNICI PENTRU VULCAN!”, a spus candidatul PSD Vulcan pentru funcția de primar, Pompiliu Barbu.

Comandat de PSD – Partidul Social Democrat Organizaţia Judeţeană Hunedoara
CUI 21200019