Ministrul Muncii, Violeta Alexandru s-a informat la Deva despre problemele hunedorenilor

Home Economie Ministrul Muncii, Violeta Alexandru s-a informat la Deva despre problemele hunedorenilor
Ministrul Muncii, Violeta Alexandru s-a informat la Deva despre problemele hunedorenilor
Prefectul județului Hunedoara, Vasilică Potecă, s-a întâlnit în această dimineață cu ministrul Muncii și Protecției Sociale, Violeta Alexandru. La întâlnirea de la Prefectura Hunedoara au participat subprefecții Petru Călin Marian și Dorel Ovidiu Bretean, primarul municipiului Deva, Florin Nicolae Oancea și Carmen Hărău, senator de Hunedoara.
Prefectul Vasilică Potecă i-a prezentat doamnei ministru atât situația generală din punct de vedere social a județului cât și problemele punctuale ale pensionarilor hunedoreni.
În cadrul întrevederii, s-a discutat și despre activitatea instituțiilor din județul Hunedoara ale ministerului și despre măsurile care se pot lua pentru ca relațiile cu publicul să fie îmbunătățite și pentru creșterea eficienței modului de lucru al angajaților ministerului. Prefectul Vasilică Potecă a solicitat sprijinul ministerului în acțiunile instituțiilor hunedorene ale statului pentru rezolvarea problemelor sociale.
Ministrul Muncii și Protecției Sociale a declarat că se va implica în continuare în modernizarea instituțiilor publice hunedorene cu impact social important. „Funcționarii publici din aceste agenții și direcții județene trebuie să fie în slujba celor care au nevoie de serviciile lor. Situația din județul Hunedoara este foarte importantă pentru guvern, mai ales pentru că aici avem foarte mulți pensionari, mai ales din minerit și siderurgie. Voi fi atentă în continuare și voi urmări aplicarea măsurilor active acordate de Guvernul României, în ceea ce privește sprijinul angajatorilor și angajaților din județul Hunedoara” a declarat Violeta Alexandru, ministrul Muncii și Protecției Sociale.