Profil de candidat al PSD Lupeni pentru alegerile locale: RAD MARCEL DANIEL

Home Politică Profil de candidat al PSD Lupeni pentru alegerile locale: RAD MARCEL DANIEL
Profil de candidat al PSD Lupeni pentru alegerile locale: RAD MARCEL DANIEL

Consilier local PSD de două mandate, dr.ing. RAD MARCEL DANIEL este cel mai longeviv consilier local de la Lupeni, având 4 mandate la activ și în prezent aflându-se în fața candidaturii pentru cel de-al cincilea mandat.

La doar 47 de ani, Rad Marcel Daniel a acumulat deja o bogată experiență profesională, politică și administrativă, care se regăsește nu doar în CV-ul său, ci și în multe din proiectele de dezvoltare locală din municipiul Lupeni. Fost șef al serviciului de Relații cu clienții de la Electrica Lupeni și, în prezent, cercetător gradul III în cadrul prestigiosului Institut de Cercetare-Dezvoltare INSEMEX Petroșani, dr.ing. Rad Marcel Daniel este membru al echipei PSD din anul 2013 când, dezamăgit de politica fostului președinte al României, Traian Băsescu, a venit în echipa social-democraților, răspunzând invitației primite din partea tânărului politician lupenean Cristian Resmeriță. ”Am avut încredere în Cristian Resmeriță și am venit să sprijin, cu experiența pe care am dobândit-o în plan politic și administrativ, echipa PSD. Am făcut o alegere înțeleaptă, pentru că an de an, PSD Lupeni a confirmat că este un partid pentru oameni și mă bucur că am putut fi și eu parte a acestui mod de abordare a acțiunii politice”, spune Rad Marcel Daniel.

Desigur, realizările în ritm accelerat din ultimii 4 ani i-au dat și lui Rad Marcel Daniel încrederea deplină în profesionalismul primarului Lucian Resmeriță. ”Este un primar care știe să pună în valoare întreaga sa echipă. Este un om care are încredere în profesioniști și care nu se pretinde a fi cel care le știe pe toate, dar care știe să asculte, să aprecieze și să valorizeze fiecare profesionist din echipa sa, atât de la Primărie sau din Consiliul local, cât și de la partid. Acesta este doar unul din multiplele motive pentru care și eu mă simt onorat că fac parte din această echipă și că pot să-mi pun experiența și competența în slujba comunității locale din municipiul Lupeni”, adaugă Rad Marcel Daniel.

Propus pe listele de consilieri locali cu care care PSD Lupeni se va prezenta în fața electoratului în cadrul alegerilor locale din 27 septembrie, Rad Marcel Daniel apreciază că, după ce mare parte din problemele orașului au fost deja rezolvate, marile provocări ale următorului mandat vor fi pentru primarul Lucian Resmeriță și pentru întreaga echipă de consilieri ai PSD, extinderea rețelelor de gaz metan în toate zonele din Lupeni unde acesta lipsește, dar și continuarea dezvoltării ofertei turistice din stațiunea Straja și, complementar, din toată zona Văii Jiului. ”Din fericire, pentru toate acestea, PSD Lupeni și primarul Lucian Resmeriță au deja proiecte concrete, ambițioase, a căror implementare va conduce, într-un final, la creșterea calității vieții cetățenilor din municipiul Lupeni”, este convins Rad Marcel Daniel.

De aceea, acesta este convins deja că, beneficiind de cel mai bun primar și cea mai bună echipă de consilieri locali, PSD va câștiga detașat alegerile din municipiul Lupeni. Și odată cu ei, de fapt, cei mai importanți câștigători ai acestor alegeri vor fi chiar locuitorii municipiului Lupeni.

Comandat de PSD – Partidul Social Democrat Organizaţia Judeţeană Hunedoara
CUI 21200019