PSD întinde o mână de ajutor pentru omul muncitor

Home Politică PSD întinde o mână de ajutor pentru omul muncitor
PSD întinde o mână de ajutor pentru omul muncitor
În Programul de guvernare propus de Partidul Social Democrat pentru perioada 2021-2024 se regăsesc o serie de măsuri menite să încurajeze dezvoltarea investițiilor și crearea de noi locuri de muncă.
”Trăim vremuri din ce în ce mai complicate. Pandemia a lovit puternic economia și județul nostru, iar impactul continuă să fie resimțit în special de către hunedorenii care muncesc. Statul trebuie să intervină și să acorde sprijinul necesar, pentru binele tuturor cetățenilor”, spune Natalia Intotero, candidat al PSD pentru funcția de deputat al județului Hunedoara.
[slideshow_deploy id=’53765′]
Aceasta arată că Partidul Social Democrat propune următoarele măsuri:
* Sprijin financiar pentru orice firmă ce înființează și menține 1-2 ani locuri de muncă.
* Acordare de vouchere de până la 100.000 €/firmă pentru acoperirea cheltuielilor cu formarea sau reconversia profesională a angajaților, cu condiția creșterii salariilor celor care au parcurs programul de formare.
* Finanțarea cu 2500-5000 lei a cursurilor de calificare tip școală de șoferi sau meșteșuguri pentru lucrătorii din grupuri sociale cu șomaj structural ridicat.
* Program de stimulare a natalității prin vouchere de 400 € la nașterea fiecărui copil și vouchere pentru creșă, până la intrarea în grupa mică de la grădiniță.
Vedeți toate măsurile propuse de PSD pentru muncă urmând linkul următor: shorturl.at/sFMQY
[slideshow_deploy id=’53771′]
Comandat de PSD – Partidul Social Democrat, Organizația județean Hunedoara – CUI mandatar 11200020 – Executat de Exclusiv Media Group SRL