Popicarii de la CS Inter Petrila, pe podium, la finalele Campionatelor Naţionale pentru tineret – U 23

Home Stiri la zi Popicarii de la CS Inter Petrila, pe podium, la finalele Campionatelor Naţionale pentru tineret – U 23
Popicarii de la CS Inter Petrila, pe podium, la finalele Campionatelor Naţionale pentru tineret – U 23
Sâmbătă, 28 noiembrie 2020, la Cluj, la baza sportivă din Gheorgheni, au avut loc finalele Campionatelor Naţionale de popice pentru tineret – U 23. Tinerii popicari petrileni, antrenați de maestrul emerit Marcel Dobrică, au confirmat și de această dată prin prezența pe podiumul competiției.
Astfel, Claudiu Feier a obținuit titlul de vicecampion național și medalia de argint la individual clasic iar echipa formată din Alexandru Pădurean și Claudiu Feier au fost medaliați cu bronz la tandem masculin.
La acest eveniment sportiv au participat 25 de sportivi de la echipele de popice ale cluburilor CSM Tg. Mureş, CFR Cluj, CS Inter Petrila, CSM Satu Mare, CFR Olimpia ACB Iaşi şi Siderurgica Hunedoara. Pe o arenă cu 8 piste, au concurat în fiecare schimb, doar 4 sportivi, pentru a se putea păstra distanţarea fizică impusă de regulile sanitare actuale.
Competiţia de la Cluj a fost arbitrată de Remus Antimirescu (Iaşi) şi Grigore Blaga (Cluj), secretarul competiţiei fiind Victor Stacojiu (Bucureşti), ultimul fiind şi secretarul general al FR Popice.